bat0s1337 0 Opublikowano 26 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2023 Witam, Potrzebuje pomocy Czy doda ktoś mi 2 rzeczy do skryptu na osiągnięcia graczy? Prosiłbym o dodanie do tego skryptu 2 slotów, w których będą takie rzeczy jak: Przebyta dystans gracza, Rzucone perly gracza. Skrypt wysylam ponizej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2023 Nie no, tak to się tego nie robi. Skorzystaj z set slot (a nie format slot ) Nie zapomnij również o zmiennych grupowych, czyli takich z :: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bat0s1337 0 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2023 Napisz mi to cwaniaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 27 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2023 Godzinę temu, bat0s1337 napisał: Napisz mi to cwaniaczku Zapłać mi za to cwaniaczku Jeśli nie chcesz to przesyłam poradnik o: - zmiennych: https://wiki.skript.pl/Zmienne - gui: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 9 września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 września 2023 variables: {wykopany::stone::%player%} = 0 {wykopany::obsydian::%player%} = 0 {zjedzone::koxy::%player%} = 0 {zjedzone::refile::%player%} = 0 {postawione::bloki::%player%} = 0 {dedy::sk::%player%} = 0 {wykopane::zloto::%player%} = 0 {kile::sk::%player%} = 0 on mine: event-block is stone: add 1 to {wykopany::stone::%player%} else if event-block is obsidian: add 1 to {wykopany::obsydian::%player%} on eat: event-item is enchanted golden apple: add 1 to {zjedzone::koxy::%player%} else if event-item is golden apple: add 1 to {zjedzone::refile::%player%} on place: add 1 to {postawione::bloki::%player%} on death: name of attacker is player's name: add 1 to {kile::sk::%player%} else: add 1 to {dedy::sk::%player%} on death: add 1 to {kile::sk::%player%} command /osiagniecia [<text>]: trigger: set {_} to chest with 1 rows named "&7&k*&r &6&lTWOJE OSIAGNIECIA &7&k*" set slot 0 of {_} to 1 stone named "&b&lWYKOPANY &8&lSTONE" with lore "&8» &6%{wykopany::stone::%player%}% " set slot 1 of {_} to 1 obsidian named "&b&lWYKOPANY &1&lOBSYDIAN" with lore "&8» &6%{wykopany::obsydian::%player%}% " set slot 2 of {_} to 1 golden apple named "&b&lZJEDZONE &a&lREFILE" with lore "&8» &6%{zjedzone::refile::%player%}% " set slot 3 of {_} to 1 enchanted golden apple named "&b&lZJEDZONE &a&lK&2&lO&a&lX&2&lY" with lore "&8» &6%{zjedzone::koxy::%player%}% " set slot 4 of {_} to 1 dirt named "&b&lPOSTAWIONE &9&lBLOKI" with lore "&8» &6%{postawione::bloki::%player%}% " set slot 5 of {_} to 1 player head named "&b&lILOSC &4&lSMIERCI" with lore "&8» &6%{dedy::sk::%player%}% " set slot 6 of {_} to 1 diamond sword named "&b&lILOSC &a&lZABOJSTW" with lore "&8» &6%{kile::sk::%player%}% " open {_} to player on inventory click: event-inventory is not player's inventory name of event-inventory is "&7&k*&r &6&lTWOJE OSIAGNIECIA &7&k*" clicked slot is not air cancel event close player's inventory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bat0s1337 0
Witam,
Potrzebuje pomocy
Czy doda ktoś mi 2 rzeczy do skryptu na osiągnięcia graczy?
Prosiłbym o dodanie do tego skryptu 2 slotów, w których będą takie rzeczy jak:
Przebyta dystans gracza, Rzucone perly gracza.
Skrypt wysylam ponizej
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi