Witam, napisałem prościutki skrypt aby po wpisaniu komendy pojawił się villager u którego za cene wyznaczonego itemu można się uleczyć.
Ale teraz pytanie:
1
Jak zrobić żeby po otworzeniu villager;a i uleczeniu się odczekało 20 sekund i zabiło villagera na swiecie na którym znajduje się gracz.
2
Jak zrobić żeby komendę można było używać co 5 minut.
Mój aktualny kod skryptu
variables: {killall.%world%} = truecommand /leczenie: permission: Uleczenie.uzyj description: Tworzy villager'a, ktory za 3 sztabki zlota uleczy ci 3 serca. usage: /ulecz trigger: spawn a priest set {%spawned villager%.healer} to true send "&cPostawiles Villager'a leczacego !"on rightclick on a priest: player has permission "Uleczenie.uzyj" player is holding a gold ingot {%clicked villager%.healer} is true heal the player by 3 hearts remove 3 gold ingot from the player wait 15 seconds execute console command "killall villager {killall.%world%}"
Pytanie
DogGuffi 0
Witam, napisałem prościutki skrypt aby po wpisaniu komendy pojawił się villager u którego za cene wyznaczonego itemu można się uleczyć.
Ale teraz pytanie:
1
Jak zrobić żeby po otworzeniu villager;a i uleczeniu się odczekało 20 sekund i zabiło villagera na swiecie na którym znajduje się gracz.
2
Jak zrobić żeby komendę można było używać co 5 minut.
Mój aktualny kod skryptu
Edytowane przez DogGuffiOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi