Skocz do zawartości
  • 0

Gracz nie może wejść na mój serwer Minecraft! - Pomocy, PILNE!!!

bat0s1337

Pytanie

Witam,

Mianowicie tak jak w temacie - pewien gracz nie może "ZA CHINY" wejść na mój serwer Minecraft.

Poniżej podsyłam logi z konsoli podczas akcji, w której to gracz wchodzi na serwer. Ostatecznie wyskakuje mu biały komunikat o nazwie "Internal Server Error"...

Co ciekawe gracz był czysty, nic nie posiadał po za client'em Lunarem. Dodatkowo taki paradoks wszyscy inni gracze mogą wchodzić na serwer. 

Próbowałem już usuwać logi, dane graczy z m.i.n: essentials(userdata, usermap.csv), permissionex, usercache.json, authme.db itd...

Proszę o pomoc, nie wiem już co robić XD

Dzięki z góry za odpowiedzi. 

Pozdrawiam serdecznie,

bat0s1337

Edytowane przez bat0s1337

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie mam dostępu do innych.

Edit:

Dzieki mordo tyle to sam umiem wpisac w necie. 

Czy jest ktos z wiekszym doswiadczeniem? 
Mimo wszystko dziekuje za odpowiedz CoFFeIN04

Helczyk

Łączę dwa posty opublikowane w krótkim czasie niewymagające rozdzielenia

Notatka dodana przez Helczyk

• 0

A podasz jakieś szczegóły o serwerze? Silnik, wersja, itp.?

Dodatkowo bardzo interesuje mnie brak dostępu do innych działów, pokaż screena z głównej strony gdzie są wylistowane wszystkie działy i kliknij w któryś próbując do niego dodać post.

• 0

Serwer Minecraft:

Wersja 1.8.8-natywna. (Posiadam pluginy: viaversion/backwards/rewind, wiec serwer odpali rowniez od: 1.8-1.20)

Silnik: Spigot

Wersja Java: Java  8 (JDK update 202)

PS Co do zakładania tematów w odpowiednich działach. Teraz już wiem jak klikać, wcześniej nie wiedziałem. Trzeba taka strzalke i wtedy sie rozlozy pare dzialow. Przepraszam za wprowadzenie w blad.

Helczyk

Poprawiam formatowanie na ciemnym motywie

Notatka dodana przez Helczyk

• 0
Godzinę temu, bat0s1337 napisał:

Serwer Minecraft:

Wersja 1.8.8-natywna. (Posiadam pluginy: viaversion/backwards/rewind, wiec serwer odpali rowniez od: 1.8-1.20)

Silnik: Spigot

Wersja Java: Java  8 (JDK update 202)

Dlaczego po prostu nie zrobisz na odwrót ? Odpalisz serwer na jednej z wersji od 1.18 do 1.20 i po prostu zablokujesz wszystkie wersje poza 1.8 w via version jezeli chcesz tylko ta wersje? Wgrasz dodatkowo ocm jezeli chcesz pvp 1.8, wszystkie wspierane pluginy beda ci wtedy działac, a i jave 17 najlepiej miec

• 0
Godzinę temu, Fendi napisał:

Dlaczego po prostu nie zrobisz na odwrót ? Odpalisz serwer na jednej z wersji od 1.18 do 1.20 i po prostu zablokujesz wszystkie wersje poza 1.8 w via version jezeli chcesz tylko ta wersje? Wgrasz dodatkowo ocm jezeli chcesz pvp 1.8, wszystkie wspierane pluginy beda ci wtedy działac, a i jave 17 najlepiej miec

Witaj Fendi,

Co do tego pluginu na stare PvP 1.8

Mógłbyś mi podać do niego zrodlo?

Chcialbym z niego skorzystac

2 godziny temu, bat0s1337 napisał:

Witam,

Mianowicie tak jak w temacie - pewien gracz nie może "ZA CHINY" wejść na mój serwer Minecraft.

Poniżej podsyłam logi z konsoli podczas akcji, w której to gracz wchodzi na serwer. Ostatecznie wyskakuje mu biały komunikat o nazwie "Internal Server Error"...

Co ciekawe gracz był czysty, nic nie posiadał po za client'em Lunarem. Dodatkowo taki paradoks wszyscy inni gracze mogą wchodzić na serwer. 

Próbowałem już usuwać logi, dane graczy z m.i.n: essentials(userdata, usermap.csv), permissionex, usercache.json, authme.db itd...

Proszę o pomoc, nie wiem już co robić XD

Dzięki z góry za odpowiedzi. 

Pozdrawiam serdecznie,

bat0s1337

Wracając do głównego tematu.

• 0

masz błąd z regionami chunków (ArrayIndexOutOfBoundsException)

spróbój:

usunąć uszkodzone pliki regionów masz je w folderze world/region, usuń wszystkie pliki .mca (serwer zregeneruje je)
jeśli masz kopię zapasową świata, przywróć ją prawdopodobnie naprawi to uszkodzone pliki regionów
zaktualizuj serwer i pluginy do najnowszych wersji, czasem naprawiają problem
zmień ustawienia w pliku server.properties dotyczące obsługi regionów, np. view-distance