GuwiP 0 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 Witam, pomoże ktoś z skriptem Piasek TikTok Np. /piasekilsoc 6 chodzi ze 3piasek po lewej a 3piasek po prawej a i jeszcze chodzi że ja dam w mc np. /piasekilosc 500 to po lewej 3 i to góry 250 a po prawej 3 i to góry tez 250 z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 Totalnie nie rozumiem o co chodzi xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GuwiP 0 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 6 minut temu, ByczekTV napisał: Totalnie nie rozumiem o co chodzi xd Chodzi że piasek na spadać np /piasekilosc 1 lub 2 i tyle ma spadać np w 2 ma byc na 1 na lewo a 2 na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 41 minut temu, GuwiP napisał: Chodzi że piasek na spadać np /piasekilosc 1 lub 2 i tyle ma spadać np w 2 ma byc na 1 na lewo a 2 na prawo Powolutko po polsku nikt tutaj nie mówi po japońsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GuwiP 0 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 24 minuty temu, devyy napisał: Powolutko po polsku nikt tutaj nie mówi po japońsku nie gadam po japońsku XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 12 minut temu, GuwiP napisał: nie gadam po japońsku XD To taka przenośnia wytłumacz bo nikt nie rozumie tego co napisałeś ByczekTV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GuwiP 0 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 24 minuty temu, devyy napisał: To taka przenośnia wytłumacz bo nikt nie rozumie tego co napisałeś juz nie trzeba tłumaczyć nie wbilem na serwer na dc.coderspolska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 (edytowane) Pytałeś się mnie o to na pw, to napisze ci też rozwiązanie problemu też tutaj Cytat musisz najpierw sprawdzic direction gracza ,a potem uzyc offsetu na prawa i lewa strone nastepnie petla na bloki pomiedzy lewym a prawym i ustawiasz na piasek Edytowane 7 sierpnia 2023 przez Fendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GuwiP 0 Opublikowano 17 sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2023 W dniu 7.08.2023 o 18:11, Fendi napisał: Pytałeś się mnie o to na pw, to napisze ci też rozwiązanie problemu też tutaj no wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GuwiP 0
Witam, pomoże ktoś z skriptem Piasek TikTok Np. /piasekilsoc 6
chodzi ze 3piasek po lewej
a 3piasek po prawej
a i jeszcze chodzi że ja dam w mc np. /piasekilosc 500
to po lewej 3 i to góry 250
a po prawej 3 i to góry tez 250
z góry dzięki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi