_White2115 0 Opublikowano 24 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2023 CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 24 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2023 do scoreboarda mozesz uzyc skbee, skrypt na klany jest dostepny na internecie, wystarczy wpisac w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _White2115 0 Opublikowano 26 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2023 Jakby ja mam klany ale mi chodzi ze na scoreboard pisze /stworz klan a jak stworzysz to znika i pisze TAG Mam funnyguilds ze przek jak nie masz klanu pisze na dole /klan stworz a jak stworzysz to znika i pisze KLAN "TAG" Łączę dwa opublikowane po sobie posty, które nie wymagają wyraźnego rozdzielenia Notatka dodana przez Helczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_White2115 0
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi