Witajcie, napiszę ktoś skrypt na blok kopanie tiktok?
Już tłumaczę
Mamy komendę /tiktok blok daj i dostajemy do ręki DIAMENTOWa rude diamentu z naszą. Postaw blok jeżeli postawimy to to pisze na chat postawiłeś blok tiktok i pisze że mamy ustawić hologram komenda /tiktok hologram stwórz i wtedy tworzy się hologram nad blokiem HP:350 i pod komendą /tiktok kilof daj (nick) dostajemy kilof z enchant naprawa X i jest nazwany Kilof Tiktok 1
I dzięki temu kilofowi niszczymy po 1hp z bloku
Komenda /tiktok dodaj (ilość) dodajemy HP do bloku mamy np. 300 i po wpisaniu jej dostajemy 50 jeżeli w ilości wpiszemy 50
I jeszcze /tiktok usuń (ilość) usuwa tyle hpnz bloku ile wpisaliśmy
Pytanie
swyzyy 0
Witajcie, napiszę ktoś skrypt na blok kopanie tiktok?
Już tłumaczę
Mamy komendę /tiktok blok daj i dostajemy do ręki DIAMENTOWa rude diamentu z naszą. Postaw blok jeżeli postawimy to to pisze na chat postawiłeś blok tiktok i pisze że mamy ustawić hologram komenda /tiktok hologram stwórz i wtedy tworzy się hologram nad blokiem HP:350 i pod komendą /tiktok kilof daj (nick) dostajemy kilof z enchant naprawa X i jest nazwany Kilof Tiktok 1
I dzięki temu kilofowi niszczymy po 1hp z bloku
Komenda /tiktok dodaj (ilość) dodajemy HP do bloku mamy np. 300 i po wpisaniu jej dostajemy 50 jeżeli w ilości wpiszemy 50
I jeszcze /tiktok usuń (ilość) usuwa tyle hpnz bloku ile wpisaliśmy
Z góry dzieki
A i jeszcze żeby nie było, nie chcę żadnego API
Top użytkownicy dla tego pytania
18
13
7
6
Popularne dni
11 Lip
13
13 Lip
11
19 Lip
8
14 Lip
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Fendi 18 odpowiedzi
MidaseQ 13 odpowiedzi
CoFFeIN04 7 odpowiedzi
Parufkarz_ 6 odpowiedzi
Popularne dni
11 Lip 2023
13 odpowiedzi
13 Lip 2023
11 odpowiedzi
19 Lip 2023
8 odpowiedzi
14 Lip 2023
5 odpowiedzi
Popularne posty
Fendi
Dawno nie robilem nic z blokami, zapomnialem ze to nie dziala. Na (nie) szczęscie naprawiłem Co zrobić żeby blok po zniszczeniu sie odnawiał A tu wersja o którą prosi kolega
MidaseQ
Fendi dziekuje ci bardzo, nawet nie wiesz jak mnie uratowałeś przed utratą 30zł
CoFFeIN04
A ja podeślę moją ulepszoną wersje
Opublikowane grafiki
47 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi