dropnikyt 0 Opublikowano 3 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2023 Mam taki problem że <[Ranga] Nick mój> tak pisze na czacie w grze gdy napisze coś na czacie to piszę gdzieś czytałem coż s essentialsem ale nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 4 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2023 po 1 - jaki masz problem ze skryptem? po 2 - nic nie zrozumiałem, napisz po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 devyy 17 Opublikowano 4 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2023 23 godziny temu, dropnikyt napisał: Mam taki problem że <[Ranga] Nick mój> tak pisze na czacie w grze gdy napisze coś na czacie to piszę gdzieś czytałem coż s essentialsem ale nie wiem zjedz do configu essentials wyszukaj w jakimś edytorze najczęściej CTRL + F wyszukaj Chat i szukaj Takiego duzego napisu "ESSENTIALS CHAT" w hasztagach tam masz format czatu ew. gdzies w configu luckperms/powerranks dropnikyt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dropnikyt 0 Opublikowano 5 lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2023 ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 59 Opublikowano 6 lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2023 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dropnikyt 0
Mam taki problem że <[Ranga] Nick mój> tak pisze na czacie w grze gdy napisze coś
na czacie to piszę gdzieś czytałem coż s essentialsem ale nie wiem
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi