Witam mam swoj skrypt na event typu OX (True/false),to jest addon który po zostaniu 1 gracza ma go tepnac i napisac na czacie ze wygral
on walking on bedrock: if {ox.play.%player%} is 1: execute console command "/warp oxs %player%" send "&b[OX]&4Gracz %player% odpadl!" to all players remove 1 from {ox.online} if {ox.online} = 1: send "&b[OX]&9wejdz na biale pole aby wygrac" to all players on walking on quartz block: send "&b[OX]&9%player% Wygral OX!!!" execute console command "/warp oxwin %player%"
Tam gdzie na czerwono wywala błąd, wiem, że to chyba przez to że Event jest po IF, jak temu zaradzić ???
Pytanie
kondziu156 14
Witam mam swoj skrypt na event typu OX (True/false),to jest addon który po zostaniu 1 gracza ma go tepnac i napisac na czacie ze wygral
on walking on bedrock: if {ox.play.%player%} is 1: execute console command "/warp oxs %player%" send "&b[OX]&4Gracz %player% odpadl!" to all players remove 1 from {ox.online} if {ox.online} = 1: send "&b[OX]&9wejdz na biale pole aby wygrac" to all players on walking on quartz block: send "&b[OX]&9%player% Wygral OX!!!" execute console command "/warp oxwin %player%"Tam gdzie na czerwono wywala błąd, wiem, że to chyba przez to że Event jest po IF, jak temu zaradzić ???
https://skript.pl/temat/55-addon-do-skryptu-ox/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi