Cruperek_ 0 Opublikowano 3 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2023 Witam poszukuje skryptu co wykryje gracza ze stoi na danych kordach a jak juz stoi odlicza 5 sekund i wykonuje się komenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 3 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 maja 2023 on any move: if player's location is (0, 0, 0): wait 5 seconds execute player command "/kill" CoFFeIN04 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 z tego co mi pokazuje to już w pierwszej linijce jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 (edytowane) Nie ma on any move jest on w jakimś dodatku: on player move: if player's location is (0, 0, 0): wait 5 seconds execute player command "/kill" Ta wersja działa Edytowane 4 maja 2023 przez devyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 (edytowane) on player move: if player's location is location at (0, 0, 0): wait 5 seconds execute player command "/kill" A tak, zapomnialem tamto wymaga skquery Tu masz wersje ktora nie wymaga niczego Ps, co do skryptu devyy , nie ma czegos takiego jak on move: ,sam sobie zobacz ze error bedzie https://skripthub.net/docs/?id=6316 Edytowane 4 maja 2023 przez Fendi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 jestem albo jebnienty albo nie wiem co ale błedy nie wyskakują ale nie działa a jak by co to chodzi o skrypt co działa na 1.16.5 bo moze to robi problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 a podmieniles sobie wartosci? domyslnie dalem ci na kordach 0, 0, 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 tak sprawdziłem dokładnie czy nei zalicza blok nizej czy wyżej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 (edytowane) Godzinę temu, devyy napisał: Nie ma on any move jest on w jakimś dodatku: on move: if player's location is (0, 0, 0): wait 5 seconds execute player command "/kill" Ta wersja działa Ekhem. Edytowane 4 maja 2023 przez devyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 32 minuty temu, Cruperek_ napisał: tak sprawdziłem dokładnie czy nei zalicza blok nizej czy wyżej nic a w konsoli ci pisze ze uzyles komendy /kill? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 on player move: player's location is location(111, 111, 111) wait 5 seconds execute player command "/kill" mozna sprobowac tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 w konsoli nei pisze nic bo dałem na test też /say test i nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 Wersja Skript Wersja silnika? Dodatki do skript? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 1.nie wiem jaka wersja 2.paper 1.16.5 3.nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 o ju wiem jaka wersja skripta 2.6.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 zaaktualizuj do 2.6.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 można by było poprosić o link? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 https://github.com/SkriptLang/Skript/releases/download/2.6.4/Skript-2.6.4.jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cruperek_ 0 Opublikowano 4 maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 a który skrypt mam wkleić bo tyle tego ju tu jest ze sie pogubiłem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 devyy 17 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 4 godziny temu, devyy napisał: Nie ma on any move jest on w jakimś dodatku: on player move: if player's location is (0, 0, 0): wait 5 seconds execute player command "/kill" Ta wersja działa ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fendi 173 Opublikowano 4 maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2023 6 minut temu, devyy napisał: ta You sure? https://imgur.com/a/lgGTYzQ command /testd: trigger: set {lokacja} to location of player on player move: player's location is {lokacja} wait 5 seconds execute player command "/me XD" Ta wersja działa, testowałem https://imgur.com/a/rXBlGfB Wpisz komende /testd stojąc na kordach na ktorych chcesz zeby ta komenda sie wykonywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cruperek_ 0
Witam poszukuje skryptu co wykryje gracza ze stoi na danych kordach a jak juz stoi odlicza 5 sekund i wykonuje się komenda
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi