Skocz do zawartości
  • 0

Problem z teleportacją

Yaacob

Pytanie

Siemka mam problem z teleportacją , gdy teleportuję się do zmiennej zapisanej tak :

set {blue.%argument 2%} to location of player

teleportacja:

teleport player to {blue.%argument 2%}

Wszystko działa , ale gdy pobieram zmienną z pliku, gracza nie teleportuje

set {_pos} to location of playerset "bluespawn" to "%{_pos}%" in yaml file "plugins/CSMechanics/MAPS/%argument 2%/config.yml"

teleportacja:

set {_bluepos} to single value "bluespawn" get of "plugins/CSMechanics/MAPS/%argument 1%/config.yml"teleport player to {_bluepos}

dodałem też zmienne do send "" żeby sprawdzić czy output się różni , ale output jest taki sam , i nie wiem w czym problem.

p.s NIe piszcie mi, że lepiej zapisać koordy na zmiennych ,bo wolałbym mieć zapisane w pliku.  

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Widzę, że jednak nie przeczytałeś tego co napisałem "p.s Nie piszcie mi, że lepiej zapisać koordy na zmiennych ,bo wolałbym mieć zapisane w pliku" wiem ze mozna zapisywac kordy w zmiennej (i teleportować się do nich) zresztą jest to potrzebne aby zapisywać zmienną do pliku. Podałem przykład teleportacji na przykładzie samych zmiennych. Więc nie możesz mi zarzucić ,że tego nie umiem. Po prostu chciałem żeby kordy wczytywały się z pliku.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...