Yaacob 21 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Siemka mam problem z teleportacją , gdy teleportuję się do zmiennej zapisanej tak :set {blue.%argument 2%} to location of playerteleportacja:teleport player to {blue.%argument 2%}Wszystko działa , ale gdy pobieram zmienną z pliku, gracza nie teleportujeset {_pos} to location of playerset "bluespawn" to "%{_pos}%" in yaml file "plugins/CSMechanics/MAPS/%argument 2%/config.yml"teleportacja:set {_bluepos} to single value "bluespawn" get of "plugins/CSMechanics/MAPS/%argument 1%/config.yml"teleport player to {_bluepos}dodałem też zmienne do send "" żeby sprawdzić czy output się różni , ale output jest taki sam , i nie wiem w czym problem. p.s NIe piszcie mi, że lepiej zapisać koordy na zmiennych ,bo wolałbym mieć zapisane w pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 5 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 Sparsuj to jako location Set ... get of "plik" parsed as location Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yaacob 21 Opublikowano 5 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2015 [16:37:36 ERROR]: Text cannot be parsed as a location (CSMechanics.sk, line 968: set {_bluepos} to single value "bluespawn" get of "plugins/CSMechanics/MAPS/%argument 1%/config.yml" parsed as location') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 najpierw sparsuj jako integer, potem location Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DirectMC 11 Opublikowano 6 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 A po co ci niby odtwarzanie pliku yaml?? Możesz to po prostu zapisac w minecrafcie i nie będzie problemu... Nie wiem jak członek grupy sk dev team moze tego nie wiedziec :v16 postów srsly? Msczosnal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yaacob 21 Opublikowano 7 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2015 @Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Widzę, że jednak nie przeczytałeś tego co napisałem "p.s Nie piszcie mi, że lepiej zapisać koordy na zmiennych ,bo wolałbym mieć zapisane w pliku" wiem ze mozna zapisywac kordy w zmiennej (i teleportować się do nich) zresztą jest to potrzebne aby zapisywać zmienną do pliku. Podałem przykład teleportacji na przykładzie samych zmiennych. Więc nie możesz mi zarzucić ,że tego nie umiem. Po prostu chciałem żeby kordy wczytywały się z pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Yaacob 21
Siemka mam problem z teleportacją , gdy teleportuję się do zmiennej zapisanej tak :
teleportacja:
Wszystko działa , ale gdy pobieram zmienną z pliku, gracza nie teleportuje
teleportacja:
dodałem też zmienne do send "" żeby sprawdzić czy output się różni , ale output jest taki sam , i nie wiem w czym problem.
p.s NIe piszcie mi, że lepiej zapisać koordy na zmiennych ,bo wolałbym mieć zapisane w pliku.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi