Mafle 0 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 Szukam pluginu na kopalnie na server bukkit ale nie chcę pluginu MineResetLite bo mi nie działa potrzebuję innego a nie mogę znaleźć. Wersja servera to 1.19.2 serwer jest na bukkit ale do spigota też przyjmę plugin Proszę o pomoc Za wszystkie odpowiedzi Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xMarmo321 50 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 a czemu ci nie działa MineResetLife błędy jakieś w konsoli lub ostrzeżenia? A może przestarzała wersje wyślij najlepiej całe logi albo tylko błędy od MineResetLite (jeśli występują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mafle 0
Szukam pluginu na kopalnie na server bukkit ale nie chcę pluginu MineResetLite bo mi nie działa potrzebuję innego a nie mogę znaleźć. Wersja servera to 1.19.2 serwer jest na bukkit ale do spigota też przyjmę plugin
Proszę o pomoc
Za wszystkie odpowiedzi Dziękuje.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi