Proszę, oświećcie mnie, o co chodzi, poniżej podaje część kodu:
every 0.5 second:
loop all players:
if {ileprawy.%loop-player%} is set:
if {ileprawywcz.%loop-player%} is not set:
set {ileprawywcz.%loop-player%} to {ileprawy.%loop-player%}
send "%{ileprawywcz.%loop-player%}% %{ileprawy.%loop-player%}%" to loop-player
stop
if {ileprawy.%loop-player%} > {ileprawywcz.%loop-player%}:
send "%{ileprawywcz.%loop-player%}% %{ileprawy.%loop-player%}%" to loop-player
clear {ileprawywcz.%loop-player%}
stop
clear {blokada.%loop-player%}
clear {ileprawy.%loop-player%}
clear {ileprawywcz.%loop-player%}
remove slowness from loop-player
Mianowicie pytam o to dlaczego w momencie gdy ja używam skryptu (sprawiam, że zmienna {ileprawy.%loop-player%} rośnie), to wszystko idzie git, ale kiedy drugi z graczy zacznie tego używać to nagle nie usuwa się slowness, a u mnie nawet nie pojawiają się wiadomości zwrotne testowe, które informują mnie cyfrowo o zmianach, dzieje się to dopiero gdy dana osoba przestanie z tego korzystać. Tak jakby z tej pętli mogła korzystać tylko jedna osoba i już nikt więcej (co dziwi, koledze wszystko działa prawidłowo i tylko do niego "przechwytuje" wiadomości nie zależnie od konfiguracji (czy ona, czy ja pierwszy)). Z góry dzięki za pomoc i pozdro.
Pytanie
maka12 1
Proszę, oświećcie mnie, o co chodzi, poniżej podaje część kodu:
Mianowicie pytam o to dlaczego w momencie gdy ja używam skryptu (sprawiam, że zmienna {ileprawy.%loop-player%} rośnie), to wszystko idzie git, ale kiedy drugi z graczy zacznie tego używać to nagle nie usuwa się slowness, a u mnie nawet nie pojawiają się wiadomości zwrotne testowe, które informują mnie cyfrowo o zmianach, dzieje się to dopiero gdy dana osoba przestanie z tego korzystać. Tak jakby z tej pętli mogła korzystać tylko jedna osoba i już nikt więcej (co dziwi, koledze wszystko działa prawidłowo i tylko do niego "przechwytuje" wiadomości nie zależnie od konfiguracji (czy ona, czy ja pierwszy)). Z góry dzięki za pomoc i pozdro.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi