Notro 155 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2023 (edytowane) Lista-MC.PL Lista-MC.PL to prawdziwie nowoczesna lista serwerów Minecraft stworzona z myślą o graczach. Chcieliśmy stworzyć coś lepszego, a nie kolejną taką samą stronę. A to jest wynik naszej ciężkiej pracy. Spoiler Prezentacja w formie tekstu Co oferujemy? Jako jedni z nielicznych w Polsce obsługujemy kolory RGB. Nie musisz już ograniczać się do 16 kolorów - teraz możesz wybierać spośród 16,7 milionów możliwych! Zapewniamy sprawiedliwe pozycjonowanie. Nie ma u nas nic nieznaczących głosów. Dodawanie serwera jest łatwe i szybkie - wystarczy podać adres. Nowoczesny, atrakcyjny i responsywny design. Posiadamy rzadko spotykane, proceduralne ładowanie serwerów, dzięki któremu nie musisz zmieniać stron i czekać na ich ponowne załadowanie, aby przejrzeć kolejne serwery. System komentarzy z ocenami. Przejrzysty wykres ilości graczy w danej godzinie. Synchronizujemy serwery co jedyne 10 minut. Nasz system "Opinii krytyka" umożliwia graczom zapoznanie się z pełną, bezstronną i obszerną recenzją serwera wraz z oceną. Łatwy w użyciu panel serwera Dzięki polskiemu interfejsowi API unikamy problemów z odczytem serwerów objętych ograniczeniami regionalnymi. Prostą weryfikację własności serwera Lista-MC.PL Serwer Discord Edytowane 11 kwietnia 2023 przez Notro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivall 59 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2023 Chcieliście stworzyć coś nowego, a skopiowaliście moją stronę, śmiechu warte xD moja lista wasza lista moja lista wasza lista Tymekd i Notro 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 154 Opublikowano 6 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2023 Witam, dziękuję za opinie ale nasza lista w żadnym stopniu nie była robiona nawet na podstawie twojej listy, jest to zwykły i dość powszechny styl kafelkowy. Pozdrawiam serdecznie Notro, Ewald, ivall i 2 innych 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm 13 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 Możesz napisać coś o stacku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, dudekm napisał: Możesz napisać coś o stacku? Cześć, obecnie nie jesteśmy w stanie udzielić informacji na temat wykorzystanych technologii w projekcie, ponieważ dynamicznie się one zmieniają. Jeśli chcesz być na bieżąco, to zapraszamy na serwer Discord. Edytowane 11 kwietnia 2023 przez Notro uszczegółowienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 Została wprowadzona aktualizacja wyglądu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm 13 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 6 godzin temu, Notro napisał: Została wprowadzona aktualizacja wyglądu błagam, nie.... wywal ten background w boxach bo nic nie widać, ciężko się to czyta Tymekd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 33 minuty temu, dudekm napisał: błagam, nie.... wywal ten background w boxach bo nic nie widać, ciężko się to czyta Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych użytkowników oraz kierując się chęcią zapewnienia im jak najlepszego doświadczenia korzystania z naszej platformy, podjęliśmy decyzję o zmianie domyślnego tła serwerów. Jest to jedna z wielu inicjatyw, które podejmujemy w celu doskonalenia naszych usług i zwiększania zadowolenia naszych odbiorców. Podczas analizy naszych danych i opinii użytkowników, zwróciliśmy szczególną uwagę na aspekty ergonomii i estetyki. Wspólnie z naszym zespołem projektowym, zdecydowaliśmy się na wprowadzenie zmian, które będą gwarantować poprawę czytelności treści i przyjemność wizualną podczas korzystania z naszej platformy. Pragniemy podkreślić, że nowa propozycja tła została starannie zaprojektowana, zgodnie z najnowszymi trendami w dziedzinie projektowania stron internetowych i z wykorzystaniem najlepszych praktyk w zakresie user experience. Wierzymy, że nasza nowa propozycja nie tylko zwiększy komfort korzystania z naszej platformy, ale również wpłynie na pozytywne wrażenia wizualne użytkowników. Jako firma zawsze dążymy do doskonalenia naszych produktów i usług, aby sprostać oczekiwaniom i potrzebom naszych użytkowników. Wprowadzenie nowej propozycji tła serwerów to jedno z wielu działań, które podejmujemy, aby zapewnić naszym użytkownikom jak najlepsze warunki korzystania z naszej platformy. Dziękujemy za zaufanie i pozostajemy otwarci na wszelkie sugestie i opinie dotyczące naszych usług. ivall i Toranktto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaPlayGames 0 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 Nie polecam, laguje i codzienne zmiany wyglądu są denerwujące, codziennie trzeba uczyć się od nowa jak używać. Usuwam reklamę konkurencji. Notatka dodana przez Glicz Tymekd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudekm 13 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 50 minut temu, AniaPlayGames napisał: Nie polecam, laguje i codzienne zmiany wyglądu są denerwujące, codziennie trzeba uczyć się od nowa jak używać. Super szeptanka Poprawiam cytat. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 154 Opublikowano 11 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2023 Szanowni Państwo, My, zespół Lista-MC.PL, z przykrością przyjmujemy do wiadomości doniesienia od użytkownika ivall, który oskarża nas o kopiowanie jego strony z listą serwerów Minecraft. Pragniemy podkreślić, że te zarzuty są całkowicie bezpodstawne i nie mają żadnego uzasadnienia. Chcielibyśmy wyjaśnić, że nasza strona Lista-MC.PL powstała w wyniku długotrwałych prac i wysiłku naszego zespołu. Projektowaliśmy ją z myślą o zapewnieniu jak najwyższej jakości usług dla naszych użytkowników. Nasza strona posiada unikalne rozwiązania technologiczne, a także niepowtarzalny i oryginalny design. W odpowiedzi na oskarżenia o kopiowanie strony ivall, chcielibyśmy wyjaśnić, że nasza strona nie zawiera żadnych elementów skopiowanych z innych źródeł. Podobieństwa w układzie kafelkowym są wynikiem naszych indywidualnych decyzji projektowych, opartych na najnowszych trendach w dziedzinie projektowania stron internetowych. Wierzymy, że nasza reputacja opiera się na solidnych podstawach i szanujemy prawo innych użytkowników do ochrony swoich praw własności intelektualnej. Dlatego też, zdecydowanie odrzucamy wszelkie oskarżenia i plotki, które sugerują, że kopiujemy czyjąś pracę. Jesteśmy gotowi podjąć dyskusję i zapewnić, że nie kopiowaliśmy żadnej strony ani nie naruszaliśmy żadnych praw własności intelektualnej innych użytkowników. Nasza strona Lista-MC.PL jest wynikiem naszej ciężkiej i uczciweej pracy oraz zainspirowana najnowszymi trendami w projektowaniu stron internetowych. Z poważaniem, Zespół Lista-MC.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 Moim zdaniem zasugerowaliście/zainspirowaliście się wyglądem strony @ivall, ale kopiowanie to za dużo powiedziane. VIshop był posądzony o layout bliźniaczo podobny do popularnego SklepMC, w tamtym czasie subiektywnie stwierdziłem „o, rzeczywiście podobny”. Inny użytkownik stanął w obronie ivalla, twierdząc, że nie ma jednoznacznego faktu, aby układ był wynikiem inspiracji wcześniej zaistniałego sklepu, a także jest to trend w projektowaniu stron internetowych – ivall przypiął serduszko do tego komentarza. @Notro i @Tymekd bronicie się w identyczny sposób, wątpię, czy słusznie. Uważam, że prawda leży gdzieś pomiędzy. Faktem dla mnie jest, że ivall swoim jednym zdaniem i dołączonymi screenami przedstawił więcej konkretów, niż Wy w swoich długich wypowiedziach. W dniu 7.04.2023 o 01:30, Tymekd napisał: w żadnym stopniu nie była robiona nawet na podstawie twojej listy 22 godziny temu, Tymekd napisał: Pragniemy podkreślić, że te zarzuty są całkowicie bezpodstawne i nie mają żadnego uzasadnienia. 22 godziny temu, Tymekd napisał: nasza strona nie zawiera żadnych elementów skopiowanych z innych źródeł Mniej więcej obiektywnie można stwierdzić, że listy wyglądem siebie zawierają podobieństwa i upewnianie kogoś, że absolutnie zarzuty są bezpodstawne nie zaskutkuje sukcesem. Budzi we mnie niekorzystne dla Was wątpliwości. 23 godziny temu, Tymekd napisał: Nasza strona posiada unikalne rozwiązania technologiczne, a także niepowtarzalny i oryginalny design. Niepowtarzalny i oryginalny design, który jednak został oparty na zwykłym, popularnym układzie kafelkowym. (To z Twoich wypowiedzi Tymekd). Moim zdaniem jest fajny i ładny – po prostu, raczej niespecjalnie więcej. W dniu 11.04.2023 o 20:23, Notro napisał: Jako firma zawsze dążymy do doskonalenia naszych produktów i usług, aby sprostać oczekiwaniom i potrzebom naszych użytkowników. W regulaminie widnieje informacja, że serwis prowadzi osoba fizyczna, dlatego nie rozumiem odniesienia do firmy. W dniu 11.04.2023 o 10:27, Notro napisał: Cześć, obecnie nie jesteśmy w stanie udzielić informacji na temat wykorzystanych technologii w projekcie, ponieważ dynamicznie się one zmieniają. To brzmi, jakby z tygodnia na tydzień najważniejsze elementy były przepisywane, wykorzystując odmienne języki programowania. Sam jestem ciekawy i wydaje mi się, że na przysłowiowe „tu i teraz” jest nietrudno określić wykorzystane technologie webowe, zasoby itp. Zawartość Twojej odpowiedzi będzie zgodna ze stanem rzeczywistym w dniu opublikowania, a to zupełnie wystarczy. Przepraszam, jeżeli jestem wścibski, ale te przesłanki i wytłumaczenie mi nie odpowiadają. Niektóre Wasze wiadomości brzmią jak wątpliwe komunikaty znane mi ze świata korporacji. Proszę opublikujcie politykę prywatności, bo traktuję ją (i nie tylko ja) jako ważne informacje. Nie życzę Wam źle, zaznaczam, bo zdaję sobie sprawę z możliwości odbioru umieszczanej krytyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helczyk 311 Opublikowano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2023 Ten temat został przeniesiony do kosza! Przenoszę na prośbę autora (już po wysłaniu mojej wypowiedzi). Notatka dodana przez Helczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi