Fajerowskyy. 56 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 (edytowane) Witam, jak sprawdzić czy typ event-entity jest ten sam co zapisany w zmiennej textowej?Tak samo block.. itp.Zmienna to np. creeper Edytowane 4 stycznia 2015 przez xShadow Lorax.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Witam, jak sprawdzić czy typ event-entity jest ten sam co zapisany w zmiennej textowej?Tak samo block.. itp.Zmienna to np. creepernie wiem czy to to ci chodzi, ale masz on spawn of creeper: add "%uuid of event-entity%" to {lista::*}on damage of creeper: {lista::*} contains "%uuid of victim%": send "dziala!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 4 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 Nie chodzi mi o sprawdzenie czy TYP entity jest taki sam co w zmiennej. Mam zmienna: creeperjezeli umarl akurat creeper ma sie wyswietlic jakas wiadomość. Lorax.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 4 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2015 on death of {zmienna}: broadcast "zginal creeper, lol" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fajerowskyy. 56 Opublikowano 6 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 stycznia 2015 Nie, nie o to chodzilo, ale juz sobie poradzilem. Lorax.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fajerowskyy. 56
Witam, jak sprawdzić czy typ event-entity jest ten sam co zapisany w zmiennej textowej?
Tak samo block.. itp.
Zmienna to np. creeper
Edytowane przez xShadowOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi