Mam taki 1 problem, otóż zrobiłem skrypt na bomby (event) admin chowa bombe, a gracz ją rozbraja i zabiera itemy ze skarbca zanim wybuchną razem z graczem. No i jest problem cały czas pisze, że rozbrojono bombe.
Kodzik:
on place of red stained clay: if name of player is "sriskels": add location of event-block to {bomby::*} broadcast "&eAktywowano bombe! Do wybuchu 15 sekund" wait 12 seconds broadcast "&e3..." wait 1 second broadcast "&e2..." wait 1 second broadcast "&e1...!" if {bomby::*} contains location of event-block: create explosion of force 25 at location of event-block else: broadcast "&cBomba rozbrojona!"on break: if {bomby::*} contains location of event-block: send "&cW ten sposob nie rozbroisz bomby!" cancel eventon rightclick with shears: if {bomby::*} contains location of clicked block: remove location of clicked block from {bomby::*} send "&cRozbroiles bombe!"
Pytanie
_CookieMonster_ 48
Mam taki 1 problem, otóż zrobiłem skrypt na bomby (event) admin chowa bombe, a gracz ją rozbraja i zabiera itemy ze skarbca zanim wybuchną razem z graczem. No i jest problem cały czas pisze, że rozbrojono bombe.
Kodzik:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi