ProFilipPL 1 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Witam! Mam Duzy Problem , poniewaz chce jak sie walnie zlota siekiera w gracza dawalo mu nudnosci II na 15 seconds , ale daje nudnosci MI a nie graczowi drugiemu [uderzonemu]mam taki kod :on leftclick:player is holding 286apply nausea 2 to player for 120 secondsza pomoc daje zielona strzalkeZ GORY DZIEKUJE ;)WSZYSTKO JEST WYTABOWANEWIEC ODRAZU WYKLUCZCIE TEN POWOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 (edytowane) on damage: attacker is a player: attacker's tool is golden axe: apply nausea 2 to victim for 15 secondsalbo to:on leftclick: player's tool is golden axe: apply nausea 2 to clicked player for 15 seconds Edytowane 4 maja 2014 przez PoweredDragon ProFilipPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ProFilipPL 1 Opublikowano 4 maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 prawie by bylo dobrze tylko ze to clicked player lub victim nie dziala czym to zastapic? przepraszam ale zle przepisalem wszystko dobrze! daje strzałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 4 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: Rozwiązane. Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ProFilipPL 1
Witam!
Mam Duzy Problem , poniewaz chce jak sie walnie zlota siekiera w gracza dawalo mu nudnosci II na 15 seconds , ale daje nudnosci MI a nie graczowi drugiemu [uderzonemu]
mam taki kod :
on leftclick:
player is holding 286
apply nausea 2 to player for 120 seconds
za pomoc daje zielona strzalke
Z GORY DZIEKUJE ;)
WSZYSTKO JEST WYTABOWANE
WIEC ODRAZU WYKLUCZCIE TEN POWOD
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi