ogólnie pisałem sobie skrypt który ma prawie 2,6k linijek. po zreloadowaniu skryptu za pomocą komendy /sk reload scripts wyskoczyło 1100 błędów, jeden mówił o:
invalid line - all code has to be put into triggers
Line: ` set {_gui} to a new chest inventory with 3 row with name "Potwierdz Zakup / Zasieg"
pozostałe 1099 błędów brzmiało np. tak:
indentation error: expected 0 tabs, but found 4 tabs
Line: else:
proszę o pomoc bo tyle pisałem a nic nie działa z tego. Oczywiście w niektórych pariach skryptu używałem funckji kopiuj - wklej, żeby przyśpieszyć pracę.
Pytanie
lamadc2 0
ogólnie pisałem sobie skrypt który ma prawie 2,6k linijek. po zreloadowaniu skryptu za pomocą komendy /sk reload scripts wyskoczyło 1100 błędów, jeden mówił o:
invalid line - all code has to be put into triggers
Line: ` set {_gui} to a new chest inventory with 3 row with name "Potwierdz Zakup / Zasieg"
pozostałe 1099 błędów brzmiało np. tak:
indentation error: expected 0 tabs, but found 4 tabs
Line: else:
proszę o pomoc bo tyle pisałem a nic nie działa z tego. Oczywiście w niektórych pariach skryptu używałem funckji kopiuj - wklej, żeby przyśpieszyć pracę.
https://skript.pl/temat/53721-problem-z-d%C5%82ugim-skryptem/Udostępnij na innych stronach
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi