Shaviq 0 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Hej, wszystkim. Nazywam się Karol i już dawno temu interesowałem się skryptami.Z tego co wiem, powychodziły teraz nowe pluginy do skriptów i są nowe możliwości,wcześniej super rzeczą było zrobienie ruszającego się pasku smoka z napisami, ale bez smoka.Uhuhu, co to teraz porobili. Niektóre skrypty, to mogą nawet i pluginy zastępować, wcześniej Skript to był taki dodatek. Mam nadzieję, że uda mi się czegoś tutaj dowiedzieć.Pozdrawiam wszystkich nowych użytkowników. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savorski 176 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PEPQ65 49 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 czesc :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Play4My 1 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 siemka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek 182 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Witaj, mam nadzieję że skript.pl przypadnie Ci do gustu.Czuj się jak u siebie w domu (ale nie łam regulaminu!) :) Pozdrawiam i życzę owocnej przygody na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagiK 18 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Szczęść boże xd mati770ka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Aperture 278 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 salut! Oglądasz anime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro43 146 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Kczing... Wzzzzzzzzzz... Pfff...Witaj! Otwieram dla Ciebie wrota do tego forum. Czuj się jak u siebie w domu. Zapewniam Cię na tym forum nie ma żadnych niebezpieczeństw. To forum jest jak bunkier przeciwatomowy, a nawet i lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hypersonic0 16 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herhor67 916 Opublikowano 1 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 Kczing... Wzzzzzzzzzz... Pfff...Witaj! Otwieram dla Ciebie wrota do tego forum. Czuj się jak u siebie w domu. Zapewniam Cię na tym forum nie ma żadnych niebezpieczeństw. To forum jest jak bunkier przeciwatomowy, a nawet i lepiej.Jebułem xD Witoj, przybyszu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi