andrzex 18 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 Tak jak w temacieNapisałem coś takiego ale dalej nie umiem ;d every 0.1 second:loop all players:if loop-player tools is potato named "&6Ziemniaczek"loop all player {Ziemniak:%{_arena}%:Gracze}: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 every 0.1 seconds: loop all players: if loop-player has 1 potato named "&6Ziemniok": set {mam.zimnioka.%loop-player%} to true else: set {mam.zimnioka.%loop-player%} to false andrzex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adamek 182 Opublikowano 31 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2014 every 10 ticks: loop all players: if loop-player's tool is potato named "&6Ziemniaczek": add player to {Ziemniak::%{_arena}%::Gracze} stop loop {Ziemniak::%{_arena}%::Gracze}: <dalszy kod>Jeżeli o to chodziło @up szybszy ;___; #Aperture i andrzex 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
andrzex 18
Tak jak w temacie
Napisałem coś takiego ale dalej nie umiem ;d
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi