Zelek_ 0 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) Witam.Mógłby mi ktoś napisać skrypt na zablokowanie komendy w danej mapie ? (Nie na całym serwerze)I nie chcę World Guardem ponieważ chciałbym zablokować więcej komend, a WG nie umożliwia czegoś takiego. Edytowane 30 grudnia 2014 przez Zelek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdemonxx 1 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 on command "/spawn": if player is in world "world": cancel event send "&cNie mozesz uzywac tej komendy w tym swiecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanFrejk 8 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 @up poprawione: on command "/spawn": in player is in world "world": send "Wiadomość1" else: cancel event send "Nie możesz używać komendy w tym świecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zelek_ 0 Opublikowano 30 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) Dzięki Edytowane 30 grudnia 2014 przez Zelek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xxdemonxx 1 Opublikowano 30 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) @PanFrejk Moja działa w 100% gdyż próbowałem to na swoim serwerze Twoje rozwiązanie sprawdzi sie tylko wtedy, gdy komenda zostala stworzona w skrypcie lub ma być ona edytowana, ale gdy komenda należy do jakiegoś innego pluginu, jakbyś to inaczej zrobił? jak chcesz zablokować komende spawn w dowolnym świecie bez tworzenia nowych komend,zmiennych. Poza tym twój kod blokuje komende na wszystkich światach oprócz świata "World" Edytowane 30 grudnia 2014 przez xxdemonxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zelek_ 0
Witam.
Mógłby mi ktoś napisać skrypt na zablokowanie komendy w danej mapie ? (Nie na całym serwerze)
I nie chcę World Guardem ponieważ chciałbym zablokować więcej komend, a WG nie umożliwia czegoś takiego.
Edytowane przez Zelek_Odnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi