Kaktus207 1 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Witam, Czy ktoś może mi proszę powiedzieć jak albo napisać placeholder z zmiennej {coinsy.%player%} bo chce zrobić by mi się ta liczba wyświetlała na TAB. Wersja servera: 1.16.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 lie_pan1 52 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 instalujesz sobie skript-placeholder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Kaktus207 1 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) A możesz mi napisać albo powiedzieć jak? Bo tyle że ten addon jest potrzebny to wiem Edytowane 5 sierpnia 2022 przez Kaktus207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Intxo 10 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2022 Korzystasz z rozszerzenia do PlaceholderAPI do Skripta: /papi ecloud download Skript (o ile dobrze pamiętam komendę) Przeładowujesz PlaceholderAPI: /papi reload A potem używasz placeholdera %skript_coinsy.{player}% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaktus207 1 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 (edytowane) Ale jak strorzyc ten placeholderapi? Bo tyle co wy piszecie to wiem. Mi chodzi o to że do placeholderapi jest potrzebny kod i ja siępytam jak go zrobic by była ta zmienna jakości papi. Edytowane 6 sierpnia 2022 przez Kaktus207 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-1 Intxo 10 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 Pobierasz PlaceholderAPI jako plugin, robisz to wszystko co napisałem wyżej, nie musisz mieć do tego żadnego kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaktus207 1 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2022 (edytowane) Okej, zobaczę Nie działa mi w ogóle ta komenda i nie pokazuje w ogóle skripta na liście papi Edytowane 6 sierpnia 2022 przez Kaktus207 Łączę posty Notatka dodana przez Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kaktus207 1 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2022 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kaktus207 1
Witam,
Czy ktoś może mi proszę powiedzieć jak albo napisać placeholder z zmiennej {coinsy.%player%} bo chce zrobić by mi się ta liczba wyświetlała na TAB.
Wersja servera: 1.16.5
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi