Skocz do zawartości

[1.18-1.19][DROPSMP][NOPREMIUM] EASTMC.PL - Jeden z fajniejszych lepszych dropsmp

Eryk231431414313

Rekomendowane odpowiedzi

favicon?dimensions=64
__EastMC oferujemy__
-Rogrywka na wysokim poziomie👾

-Najnowsza wersja 1.19 🥴

-Rozgrywka bez lagów😀

-Wszystko jest przejrzyste i łatwe🌍

-Każdy może zagrać🗺️

-Aż 2137 slotów:derpy:

-Jedne z lepszych pluginów😋

-Brak PayToWin💰

-Przyjemna rozgrywka💥

Jak wyglada rozgrywka?

Sam wejdź i napisz w komentarzu a wszystkie błedy poprawimy

System skillów

Wbij już teraz EastMC.PL
Discord https://discord.gg/4NdFmF7JXP

Edytowane przez Eryk231431414313

• Eryk231431414313 zmienił(a) tytuł na [1.18-1.19][BOXPVP][NOPREMIUM] EASTMC.PL - Jeden z fajniejszych serwerow boxpvp
  • 2 tygodnie później...

Chyba jestem za stary na ten tryb i po prostu go nie rozumiem albo masz poważny błąd, który uniemożliwia grę na serwerze.

Czy nie powinno być jakiejś wody, do której można wskoczyć, aby przeżyci upadek ze spawna? Na chwilę obecną wyjście poza teren spawna nie jest możliwy, bo od razu gracz ginie przez upadek.  
Poza tym, masz poustawiane źle flagi na spawnie, bo gracz nie może otwierać skrzyni, która jest przeznaczona dla graczy.

3 godziny temu, DreaMPL napisał:

Chyba jestem za stary na ten tryb i po prostu go nie rozumiem albo masz poważny błąd, który uniemożliwia grę na serwerze.

Czy nie powinno być jakiejś wody, do której można wskoczyć, aby przeżyci upadek ze spawna? Na chwilę obecną wyjście poza teren spawna nie jest możliwy, bo od razu gracz ginie przez upadek.  
Poza tym, masz poustawiane źle flagi na spawnie, bo gracz nie może otwierać skrzyni, która jest przeznaczona dla graczy.

Wiem mapa jest nowa w trakcie robienia narazie serwer ma mnostwo bledow ale bedzie naprawiane

• Eryk231431414313 zmienił(a) tytuł na [1.18-1.19][DROPSMP][NOPREMIUM] EASTMC.PL - Jeden z fajniejszych lepszych dropsmp

Nie wróżę nic dobrego, skoro jedyne co zostało wpisane w "Jak wyglada rogrywka?" to system skillów i żebym sam sprawdził (bo Tobie pewnie nie chce się wypisywać tego).
Skoro nie chce Ci się zrobić ładnego tematu, który będzie napisany poprawnie (np. polskie literki, brak literówek, trochę więcej niż kursywa i wyśrodkowanie) to mi nie chce się na niego wchodzić.

W dniu 18.08.2022 o 17:25, boleknowak napisał:

Nie wróżę nic dobrego, skoro jedyne co zostało wpisane w "Jak wyglada rogrywka?" to system skillów i żebym sam sprawdził (bo Tobie pewnie nie chce się wypisywać tego).
Skoro nie chce Ci się zrobić ładnego tematu, który będzie napisany poprawnie (np. polskie literki, brak literówek, trochę więcej niż kursywa i wyśrodkowanie) to mi nie chce się na niego wchodzić.

Heh to "Jak wyglada rozgrywka" to jest specjalnie zeby ktos wbil i sprawdzil

• 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...