SkryptExpert 12 Opublikowano 10 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 Przedstawiam wam mój skrypt na efekty w gui o nazwie XEffects Wymagane: Skrayfall, skquery SKRYPT Napisz swoją opinię na temat skryptu bądź propozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 11 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2022 0/10. Format slot, zmienne pisane cos.cos, niezrozumiały skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkryptExpert 12 Opublikowano 12 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 18 godzin temu, lie_pan1 napisał: 0/10. Format slot, zmienne pisane cos.cos, niezrozumiały skrypt. Format slot - dodałem anty kopiowanie itemów zmienne w czym ci przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1967 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 5 godzin temu, SkryptExpert napisał: Format slot - dodałem anty kopiowanie itemów Polecam się zapoznać: 5 godzin temu, SkryptExpert napisał: zmienne w czym ci przeszkadzają? nie powinno się używać . jako oddzielenia nazw zmiennych a :: np: {psila.%player%} ale jak na początek i tak git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pruslay 14 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 (edytowane) W dniu 10.07.2022 o 19:06, SkryptExpert napisał: Przedstawiam wam mój skrypt na efekty w gui o nazwie XEffects Wymagane: Skrayfall, skquery SKRYPT Napisz swoją opinię na temat skryptu bądź propozycję ogólnie skrypcik spoko jak na pocztek, oprocz tych fatalnych zmiennych z kropkami i okropnego format slota o ktorych juz wszyscy pisali to zupelnie nie potrzebne te odleglosci pomiedzy kodem a konfiguracja i zmiennymi (skrypt sam to z 80 linijek ale plik ma prawie 200 linijek :O) Edytowane 12 lipca 2022 przez pruslay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkryptExpert 12 Opublikowano 16 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2022 W dniu 12.07.2022 o 13:55, xAxee napisał: Polecam się zapoznać: nie powinno się używać . jako oddzielenia nazw zmiennych a :: np: {psila.%player%} ale jak na początek i tak git ok teraz już będę wiedział W dniu 12.07.2022 o 20:55, pruslay napisał: ogólnie skrypcik spoko jak na pocztek, oprocz tych fatalnych zmiennych z kropkami i okropnego format slota o ktorych juz wszyscy pisali to zupelnie nie potrzebne te odleglosci pomiedzy kodem a konfiguracja i zmiennymi (skrypt sam to z 80 linijek ale plik ma prawie 200 linijek :O) dzięki za opinie Łączę posty Notatka dodana przez Szifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi