Majkel5 0 Opublikowano 8 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 Siema Problem wygląda tak że komendy w pluginie nie mają ustalonych permisji Więc chciałbym to zrobić za pomocą Skripta ale NIE WIEM JAK Spoiler Moje próby które nie zadziałały: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pruslay 14 Opublikowano 9 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2022 (edytowane) 11 godzin temu, Majkel5 napisał: Siema Problem wygląda tak że komendy w pluginie nie mają ustalonych permisji Więc chciałbym to zrobić za pomocą Skripta ale NIE WIEM JAK Ukryj zawartość Moje próby które nie zadziałały: on command "komenda": if player doesn't have permission "permisja": send "Nie masz uprawnien" else: execute player command "komenda" Edytowane 9 lipca 2022 przez pruslay poprawka ;) Majkel5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 10 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2022 on command "komenda": player doesn't have permission "permisja" send "Nie masz uprawnien" cancel event prosze Majkel5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 12 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Majkel5 0
Siema
Problem wygląda tak że komendy w pluginie nie mają ustalonych permisji
Więc chciałbym to zrobić za pomocą Skripta ale NIE WIEM JAK
Moje próby które nie zadziałały:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi