MagiK 18 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Siemanko xd. Mam do was pytanie: Czy da się jakoś w skripcie respić małe świnki z których wypada pieczone mięsko? Jeżeli się da to prosze o napisanie krótkiego skrypty. Np pod komende czy coś :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 command /pig: trigger: spawn baby pig at location of playeron death of baby pig: drop cooked porkchop at location of victimNie testowane. koveek i MagiK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jan kk 42 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 Mi się wydaje, że zadziała coś takiego: "baby pig", a co do całego skryptu, to musisz wyjaśnić, gdzie mają się spałnić itp. MagiK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mimikolaj 33 Opublikowano 29 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2014 (edytowane) wymagany randomsk: (powinno dzialac) Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu MagiK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MagiK 18 Opublikowano 1 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2015 (edytowane) Przetestuję jeżeli zadziała dam wam po like'u ;d//Edit:Wszystko działa thx dla was. Do zamknięcia czy coś xd //Zamykam - Patek Edytowane 1 stycznia 2015 przez Patek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MagiK 18
Siemanko xd. Mam do was pytanie:
Czy da się jakoś w skripcie respić małe świnki z których wypada pieczone mięsko?
Jeżeli się da to prosze o napisanie krótkiego skrypty. Np pod komende czy coś :p
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi