lubieplacki2137 0 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Siema mam pytanie czy moglby mi ktos napisac skrypt gdzie bedzie napisane ile osob dolaczylo dzisiaj na serwer i ogolnie (w komendzie najlepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ivall 58 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 6 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 on join: add now to {wejscia::*} add player to {join::%now%::*} if {join::%now%::*} doesn't contain player command /statystyki [<text>]: trigger: send "&cWejscia dzis: &6%size of ({wejscia::*} where [difference between now and input < 1 day])%" send "&cUnikalne wejscia dzis: &6%size of {join::%now%::*}%" send "&cWejscia tydzien: &6%size of ({wejscia::*} where [difference between now and input < 1 week])%" send "&cWejscia calosc: &6%size of {wejscia::*}%" send "&cWszyscy gracze: &6%size of all offline players%" send "&cGracze online: &6%size of all players%" CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lubieplacki2137 0
Siema mam pytanie czy moglby mi ktos napisac skrypt gdzie bedzie napisane ile osob dolaczylo dzisiaj na serwer i ogolnie (w komendzie najlepiej)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi