TremeQ 5 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Nie wiem dlaczego to nie działa, ustawiałem wode i inne blookic jakoo targety, dalej nie wyłapuje czy wyrzucam item, ogółem skrypt nie ma błedu ale nie działa. Nie rozumiem czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 polish98 7 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Ten kodzik powinien Ci zadziałać. Liczę na plusika TremeQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 co ma na celu warunek if block is air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 6 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2022 @CoFFeIN04 Testowałem wiele opcji sprawdzająć czy działa. @polish98 Skrypt działa, jednak niee chodziło mi o działanie typu ze gracz stoi W FONTANNIE, tylko obok. Gdybym ustawił region fontanny poza budowle fontanny było by to dziwne. W skrypcie chce osiągnąć efekt , że gracz stojąc obok fontanny dopiero wrzuca item region fontanny (Czyli WODY). Chciałbym aby item z {lista::*} był dodawany graczu dopiero po kolizji z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 8 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 a nie możesz ustawić regionu obokfontanny z defaultowymi ustawieniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TremeQ 5 Opublikowano 8 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 Nie rozumiem na jakiej zasadzie miałbym to zrobic i jakie by to miało zastosowanie. Wyżej zdjęcie "obiektu" Gracz po stojąć na murku , rzucając item do wody. Gdy dobry item bedzie miał kontakt z wodą gracz , który rzucił item do wody otrzyma jakąś nagrodę. Nie rozumiem twojego zastosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 8 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2022 robisz region tego murku i zamiast regionu fontanna w powyższym skrypcie dajesz if player is in "murek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TremeQ 5
Nie wiem dlaczego to nie działa, ustawiałem wode i inne blookic jakoo targety, dalej nie wyłapuje czy wyrzucam item, ogółem skrypt nie ma błedu ale nie działa. Nie rozumiem czemu
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi