Xomek 0 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 dlaczego plugin skript nie dziala mi na wersji 1.18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 może masz złą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xomek 0 Opublikowano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 20 minut temu, lie_pan1 napisał: może masz złą wersję Mam wlasnie dobra nie wiem dlaczego (robie prywatny survival na aternosie i to wlasnie z niego jest wersja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 skript na aternosie nie działa. Aternos chce ograniczyć custom skrypty, poniewaz dba o bezpieczenstwo i weryfikacje pluginów. Nie zadziała Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xomek 0 Opublikowano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 2 minuty temu, lie_pan1 napisał: skript na aternosie nie działa. Aternos chce ograniczyć custom skrypty, poniewaz dba o bezpieczenstwo i weryfikacje pluginów. Nie zadziała Ci. a zadziala mi na minehut.gg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 nie wiem, ale jesli mozesz tam wgrac wlasne pluginy to napewno zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xomek 0 Opublikowano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 2 minuty temu, lie_pan1 napisał: nie wiem, ale jesli mozesz tam wgrac wlasne pluginy to napewno zadziała Dziekuje, sprawa zamknieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xomek 0
dlaczego plugin skript nie dziala mi na wersji 1.18?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi