intfunction 0 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Potrzebuję zrobić coś na zasadzie seta, którego każda część zbroi ma ten efekt w mc Max Health +10 np. tylko nie wiem jak zrobić to w Skripcie, jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 on armor change: if player's helmet is diamond helmet named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's chestplate is diamond chestplate named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's leggins is diamond leggins named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's boots is diamond boots named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health Coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 intfunction 0 Opublikowano 3 lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 3 minuty temu, lie_pan1 napisał: on armor change: if player's helmet is diamond helmet named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's chestplate is diamond chestplate named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's leggins is diamond leggins named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's boots is diamond boots named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health Coś takiego? Myślę, że mogło by zadziałać, ale nie odejmowało by max healtu po zdjęciu chyba. Myślałem, że jestem w stanie zrobic jakoś takie coś w skrypcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NaxterEK 3 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 (edytowane) Polecam pobrac plugin .. https://www.spigotmc.org/resources/itemedit-1-8-x-1-19-x.40993/ mozesz nim dodawac hp dmg itp i na dodatek masz /ie hideall i mozesz dodac np opis &7serca: &6+5 o wiele lepiej wygloda Edytowane 3 lipca 2022 przez NaxterEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 W dniu 3.07.2022 o 11:02, lie_pan1 napisał: on armor change: if player's helmet is diamond helmet named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's chestplate is diamond chestplate named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's leggins is diamond leggins named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health if player's boots is diamond boots named "&cDodawacz serc": add 20 to player's max health Coś takiego? odejmowanie to jedno, druga sprawa to to, że zakładając i zdejmując zbroję będzie się dostawało nie 20, a 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
intfunction 0
Potrzebuję zrobić coś na zasadzie seta, którego każda część zbroi ma ten efekt w mc Max Health +10 np. tylko nie wiem jak zrobić to w Skripcie, jakieś sugestie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi