lie_pan1 52 Opublikowano 27 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2022 Witam, Dziś chcę zaprezentować stary skrypt na statystyki, którego nie wydałem, bo zapomniałem. Skrypt przedstawia statystyki gracza w GUI. Jak wgrać? Po prostu klikasz w najnowszą wersję na dole i wsadzasz to do plugins\Skript\scripts Komendy: /statystyki Wersje: Wersja 1.0: *CLICK* *opisy robione na szybko* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necesku 1 Opublikowano 28 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2022 A moze jakies ssy? Wiem ze dzial nauka ale no fajnie by bylo gdybys dodawal te ssy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xendey 1 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2022 Do poprawy: Cytat command /statystyki [<text>] [<text>]: zamiast argumentu pierwszego [<text>] powinno byc Cytat command /statystyki [<offlineplayer>] [<text>]: wtedy bedzie mozna wpisac gracza. + ta opcja nie dziala, nie wyswietla gui z osoba, wyswietla tylko wlasne statystyki. prosze o wersje v1.1 CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2022 13 godzin temu, Xendey napisał: Do poprawy: zamiast argumentu pierwszego [<text>] powinno byc wtedy bedzie mozna wpisac gracza. + ta opcja nie dziala, nie wyswietla gui z osoba, wyswietla tylko wlasne statystyki. prosze o wersje v1.1 jeśli byłoby offlineplayer to nie mogłoby być clear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naujan 73 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Skrypt potrzebuje poprawek ale ma zalety. Czekam na aktualizację! _NoBo_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi