poprosturudy 1 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 Ma ktoś podesłać najnowszą wersję skripta? pobrałem z githuba i same błędy w konsolce nawet się plugin nie wczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 Wyślij plik latest.log z folderu logs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 26 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2022 5 godzin temu, poprosturudy napisał: Ma ktoś podesłać najnowszą wersję skripta? pobrałem z githuba i same błędy w konsolce nawet się plugin nie wczytuje zapewne masz jakąś starą wersję silnika, albo słaby silnik ale to tylko domysły, bez szczegółów ciężko będzie coś ogarnąć Marceli10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
poprosturudy 1
Ma ktoś podesłać najnowszą wersję skripta? pobrałem z githuba i same błędy w konsolce nawet się plugin nie wczytuje
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi