Vikepljunior 2 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 Tak jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 19 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 (edytowane) A w dokumentacji szukałeś? Jestem pewien że nie Spoiler https://docs.skriptlang.org/expressions.html Edytowane 20 czerwca 2022 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 19 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2022 @CoFFeIN04 Szukałem jak najbardziej ale mam wersje skryptu 2.2 i mi nie działa Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vikepljunior 2 Opublikowano 20 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Znalazłem sam rozwiązanie Do zamknięcia! rozwiązanie: if player's facing is west: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 696 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 16 godzin temu, Vikepljunior napisał: wersje skryptu 2.2 i mi nie działa Zatem ją koniecznie zaktualizuj! Nikt takiej starej wersji nie będzie wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Vikepljunior 2
Tak jak w temacie
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi