Skocz do zawartości

I Ty możesz zostać senatorem Cesarstwa Utopii - zgłoszenia kandydatur

JanekJaran

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z potrzebą wprowadzenia zmian oraz stopniem skomplikowania oryginalnego konstytucyjnego trybu wyborczego ogłaszam wybory.

W tym wątku zgłoś swoją kandydaturę. Zgłoszenia w innym miejscu nie zostaną rozpatrzone.

Termin oraz szczegóły określę niedługo w drodze dekretu.

Ja, obywatel i minister promocji Chalvrae, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na posadę senatora. Jestem aktywny i zaangażowany w sprawy serwera. Jeżeli jakaś sprawa wymaga wyjaśnienia, możesz na mnie liczyć, ponieważ zamierzam poruszyć niebo, ziemię i cesarza. 

Chcę dotrzymać mojego stwierdzenia sprzed kilku miesięcy - pragnę uczynić ten serwer jak najlepszym i jak najpiękniejszym, ponieważ na to zasługuje.

Edytowane przez Chalvrae

Zgłaszam kandydaturę na Senatora. I will make Utopia Great Again.

Co prawda te stanowisko to skromność, bo będąc zwykłym obywatelem zrobiłem znacznie więcej niż nie jeden Minister. 

Wychodzę z własnymi inicjatywami i planami, pomagałem wielu obywatelom, dbałem o estetykę i wygląd moich prac, wykopałem ilość bloków własnoręcznie zbliżonej do miliona. 25 dób spędzonych na budowaniu własnego królestwa.

Nie będę więc kłamał że zależy mi na dalszym losie serwera. Ale będąc zwykłym obywatelem, szanse powodzenia będą nikłe. Wielu z was przestało być aktywnym wówczas gdy ja byłem w pocie czoła. Dlatego przyjdź i zagłosuj na mnie, bym to ja reprezentował tych co razem ze mną w mrocznych dla Cesarstwa czasach kładli kamienie pod fundament imperium.

Chcę zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko senatora jestem dość aktywny na serwerze teraz ostatnio się to trochę popsuło przez brak dostępu do działki ,Jestem zaangażowany również w sprawy serwera może nie pokazuje tego tak bardzo ale wiele wiele razy obgadywałem tak owe sprawy z chalem. Pragnę by serwer się rozwijał widzę w nim duży potencjał, nie chciał bym aby długo letnia praca Libtera poszła na marne. Wiec pragnę pomóc w jego rozwoju.  ~Rasper

Zgłaszam się jako kandydat na Senatora.

Stary wyjadacz, miałem styczność z poprzednimi wersjami tego serwera od około 2015 roku.
Godnie reprezentuje siebie poprzez mieszkanie w dużym pałacyku nieopodal centrum.
Dużo pomysłów odnośnie poprawienia rozgrywki na serwerze.

Edytowane przez ZoogZoog

• 3 tygodnie później...

Niedziela jest ostatnim dniem na zgłoszenia. Wybory zostaną przeprowadzone w postaci uproszczonej - ankiety na forum, która będzie otwarta do niedzieli 17 lipca. Każdy kandydat może przygotować i wysłać do mnie w wiadomości prywatnej opis swojej kandydatury, który znajdzie się w wątku z głosowaniem. @Chalvrae @Voidenhauer@x_Rasper-x@Norbi @OpalSoPL @ZoogZoog.