lie_pan1 52 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 (edytowane) Witam. Zostanę technikiem na zlecenie/na zawsze. W mojej ofercie: Konfiguracja pluginów/skryptów Pisanie skryptów Tworzenie paczki serwera Tworzenie CORE pod dany serwer Tworzenie BOTA/BOTÓW na Discorda Miło byłoby gdyby ktoś się zgłosił, ponieważ chciałbym sobie zrobić portfolio. Cennik: Konfiguracja pluginów/skryptów - 3zł/plugin, 2zł/skrypt Pisanie skryptów - 5-20zł/skrypt Tworzenie paczki serwera - 30-60zł/paczkę Tworzenie CORE pod dany serwer - 10-20zł/CORE Tworzenie BOTA/BOTÓW na Discorda - 20-50zł/BOT Technik na zawsze - 15zł/miesiąc Edytowane 15 czerwca 2022 przez lie_pan1 Aktualizacja gnomq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 550 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 mm, 20zł za core XD Brzmi legitnie, technik na zawsze: 15zł Wali tutaj słabą jakością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 15 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 1 minutę temu, kerpson napisał: mm, 20zł za core XD Brzmi legitnie, technik na zawsze: 15zł Wali tutaj słabą jakością ja core robie na 1500 linijek a technik na zawsze to kwota miesieczna Tymekd i Necesku 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymo 1 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 A profilio? Z kąd wiedzieć czy nie kopiujesz czyjegoś kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 15 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 22 minuty temu, Szymo napisał: A profilio? Z kąd wiedzieć czy nie kopiujesz czyjegoś kodu Cytat Miło byłoby gdyby ktoś się zgłosił, ponieważ chciałbym sobie zrobić portfolio. Umiesz czytać? Skrypty mogę wysłać PV... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 550 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 3 godziny temu, lie_pan1 napisał: ja core robie na 1500 linijek ale core to tak naprawdę główna część serwera XD Nwm jak to umieszczasz w 1500linijek ale dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necesku 1 Opublikowano 28 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2022 W dniu 15.06.2022 o 18:13, lie_pan1 napisał: Witam. Zostanę technikiem na zlecenie/na zawsze. W mojej ofercie: Konfiguracja pluginów/skryptów Pisanie skryptów Tworzenie paczki serwera Tworzenie CORE pod dany serwer Tworzenie BOTA/BOTÓW na Discorda Miło byłoby gdyby ktoś się zgłosił, ponieważ chciałbym sobie zrobić portfolio. Cennik: Konfiguracja pluginów/skryptów - 3zł/plugin, 2zł/skrypt Pisanie skryptów - 5-20zł/skrypt Tworzenie paczki serwera - 30-60zł/paczkę Tworzenie CORE pod dany serwer - 10-20zł/CORE Tworzenie BOTA/BOTÓW na Discorda - 20-50zł/BOT Technik na zawsze - 15zł/miesiąc Co do uslug 1. Jak ktos nie umie konfigurowac pluginow albo TYM BARDZIEJ skryptow to nie powinien zabierac sie za serwer 2. Skrypta to ja se moge samemu napisac 3. Skad mam wiedziec ze nie pobierasz tej paczki z YT i se nie konfigurujesz ze niby twoja? 4. Od tego jest EssentialsX 5. Technik robi boty na dc? Od kiedy? i w ogole moge se odpalic poradnik na yt i zrobic samemu Co do cennika: 1. ILE!??!?! Chlopie... Takie uslugi to nawet 10 groszy nie powinny kosztowac 2. Co do uslug/Podpunkt2 3. Serio? XDD 4. Pewnie w skripcie robisz albo masz jeden core i cos tam w kodzie zmieniasz 5. yhym 6. Byczq... I co ty bedziesz robil? Pisal skrypty? W dniu 15.06.2022 o 18:57, kerpson napisał: mm, 20zł za core XD Brzmi legitnie, technik na zawsze: 15zł Wali tutaj słabą jakością Tak, wali Pseudo-Technikiem ivall i Glicz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lie_pan1 52 Opublikowano 30 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2022 (edytowane) W dniu 28.06.2022 o 14:57, Necesku napisał: Co do uslug 1. Jak ktos nie umie konfigurowac pluginow albo TYM BARDZIEJ skryptow to nie powinien zabierac sie za serwer 2. Skrypta to ja se moge samemu napisac 3. Skad mam wiedziec ze nie pobierasz tej paczki z YT i se nie konfigurujesz ze niby twoja? 4. Od tego jest EssentialsX 5. Technik robi boty na dc? Od kiedy? i w ogole moge se odpalic poradnik na yt i zrobic samemu 1. Umiem konfigurować pluginy i skrypty. 2. Jeśli każdy by tak podchodził do tematu skryptów, to nie byłoby takiej funkcji jak technik ;). A pozatym są osoby, które nie umieją. 3. Takie coś to plagiat i jest karalne, więc za 20zł to nie ma co ryzykować ;). 4. Niektórzy nie chcą mieć EssentialsX na ich serwerze . 5. Oferuję też usługi tworzenia botów Discord. Nikt nie powiedział, że technik minecraft nie może robić botów Discord. Tak to można i plugin napisać ;). Edytowane 30 czerwca 2022 przez lie_pan1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi