GinekologPiotrus 0 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 Witam. Napisałem skrypt, który ma dawać voucher na bloki do pluginu grief prevention. Aczkolwiek skrypt nie działa od momentu "on right click". Jakieś pomysły na rozwiązanie mojego problemu? Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 6 godzin temu, GinekologPiotrus napisał: Aczkolwiek skrypt nie działa od momentu "on right click". próbowałeś dac jakiegoś send dla testu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GinekologPiotrus 0 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 1 minutę temu, CoFFeIN04 napisał: próbowałeś dac jakiegoś send dla testu? Tak, próbowałem pod linijką 14, bezskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 695 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 sprawa wydaje się prosta dirt named "1" to nie to samo co dirt named "1" with lore "1" Musisz stworzyć dwa warunki albo nawet lepiej: on rightclick with {@VOUCHER_ITEM} oraz if name of player's tool = {@VOUCHER_ITEM_NAME} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GinekologPiotrus 0 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 9 minut temu, CoFFeIN04 napisał: sprawa wydaje się prosta dirt named "1" to nie to samo co dirt named "1" with lore "1" Musisz stworzyć dwa warunki albo nawet lepiej: on rightclick with {@VOUCHER_ITEM} oraz if name of player's tool = {@VOUCHER_ITEM_NAME} Teraz skrypt wygląda tak i dalej nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 15 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2022 spróbój tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
GinekologPiotrus 0
Witam. Napisałem skrypt, który ma dawać voucher na bloki do pluginu grief prevention. Aczkolwiek skrypt nie działa od momentu "on right click". Jakieś pomysły na rozwiązanie mojego problemu? Z góry dziękuje. Pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi