Dychu333 2 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 Skrypt na takie coś, że jak wpisze /gui to otworzy mi się gui którego nmg zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 command /gui: trigger: set {_gui} to chest inventory with 1 row named "nie zamkniesz mnie" open gui to player on inventory close: if event-inventory's name is "nie zamkniesz mnie": cancel event prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-2 CoFFeIN04 696 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 2 godziny temu, lie_pan1 napisał: command /gui: trigger: set {_gui} to chest inventory with 1 row named "nie zamkniesz mnie" open gui to player on inventory close: if event-inventory's name is "nie zamkniesz mnie": cancel event prosze Przestań się udzielać na tematy na które nie masz pojęcia, zamykanie gui jest client-sideowe, więc nie da się go anulować, należy od nowa otworzyć to gui Aksolotl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 15 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Przestań się udzielać na tematy na które nie masz pojęcia, zamykanie gui jest client-sideowe, więc nie da się go anulować, należy od nowa otworzyć to gui Nie wiedzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dychu333 2 Opublikowano 13 czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 16 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Przestań się udzielać na tematy na które nie masz pojęcia, zamykanie gui jest client-sideowe, więc nie da się go anulować, należy od nowa otworzyć to gui czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lie_pan1 52 Opublikowano 13 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2022 czyli : command /gui: trigger: set {_gui} to chest inventory with 1 row named "nie zamkniesz mnie" open {_gui} to player on inventory close: if event-inventory's name is "nie zamkniesz mnie": set {_gui} to chest inventory with 1 row named "nie zamkniesz mnie" open {_gui} to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dychu333 2
Skrypt na takie coś, że jak wpisze /gui to otworzy mi się gui którego nmg zamknąć.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi