Arro12 0 Opublikowano 11 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2022 Witam Potrzebuje pomocy bo kiedy ktoś pisze na serwerze moim to mam lekkie zcinki nic w konsoli nie ma dodam że silnik to PapierMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 11 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2022 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 333 Opublikowano 11 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2022 Są to lagi serwera czy clienta? Zależnie od twojej odpowiedzi na to pytanie zainstaluj plugin lub modyfikację Spark na serwerze lub na cliencie, wpisz /spark(c) tickmonitor, przez ok. minutę sprawdzaj wysokie ticki (bez GC), wpisz /spark(c) profiler --only-ticks-over <połowa najwyższego ticka>, czekaj na tick wyższy niż podany w komendzie, gdy się pojawi wpisz /spark(c) profiler --stop i wyślij wygenerowany link. ("c" w komendzie oznacza 'client' i jest używane w przypadku moda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 12 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2022 Jakiej wersji używasz? 1.16 i 1.17 https://bugs.mojang.com/browse/WEB-5587. Teoretycznie w 1.18 powinno być to naprawione, ale na ticketach nadal zgłaszają się ludzie, którzy mają problem. Tutaj wyjaśnienie: https://bugs.mojang.com/browse/WEB-5587?focusedCommentId=1134468&page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Acomment-tabpanel#comment-1134468 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arro12 0
Witam Potrzebuje pomocy bo kiedy ktoś pisze na serwerze moim to mam lekkie zcinki nic w konsoli nie ma dodam
że silnik to PapierMC
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi