Skocz do zawartości
  • 0

Efekty podczas głodu

fakiespl

Pytanie

Ktoś mi powie dlaczego to cholerstwo wywala błędy? 

on food bar change:	if player food bar is equal to 2.5:		apply slowness to the player for 2 real minutes		stop	if player food bar is equal to 2:		apply weakness to the player for 1 real minutes		apply slowness to the player for 2 real minutes		stop	if player food bar is smaller to 0.5:		apply blindness to the player for 1 real minutes		apply nausea to the player for 1 real minutes		apply slowness to the player for 3 real minutes		stop	if player food bar is larger or equal to 4:		remove slowness from the player		remove weakness from the player		remove nausea from the player		remove blindness from the player

Pewnie skrypt napisany totalnie źle, ale mam nadzieje że coś tam jest chociaż dobrze.

Edytowane przez fakiespl

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

nwm czy jest taki event, ale:

on food bar change:	if player's food bar is equal to 2.5:		apply slowness to player for 2 minutes	else if player's food bar is equal to 2:		apply weakness to player for 1 minute		apply slowness to player for 2 minutes	else if player's food bar is smaller than 0.5:		apply blindness to player for 1 minute		apply nausea to player for 1 minute		apply slowness to player for 3 minutes    else if player's food bar is greater than or equal to 4:		remove slowness from player		remove weakness from player		remove nausea from player	        	remove blindness from player
i gdzie masz i jakie błędy

• 0
on food bar change:	if food bar is equal to 2.5:		apply slowness to the player for 2 real minutes		stop	if food bar is equal to 2:		apply weakness to the player for 1 real minutes		apply slowness to the player for 2 real minutes		stop	if food bar is smaller than 0.5:		apply blindness to the player for 1 real minutes		apply nausea to the player for 1 real minutes		apply slowness to the player for 3 real minutes		stop	if food bar is larger or equal to 4:		remove slowness from the player		remove weakness from the player		remove nausea from the player		remove blindness from the player

Powinno być dobrze, przynajmniej mi błędów nie pokazywało.

• 0

w połowie, w 14 linijce musiałem dodać 's do player, ale i tak nie działa usuwanie efektów gdy głód będzie większy niż X

//w skrypcie herhor67 nie działało usuwanie efektu, ale od em'a411 działa

teraz mnie zastanawia dlaczego na siłę pchałem to player w przy if D:

dzięki chłopaki, plusiki

Edytowane przez fakiespl

• 0

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia.

Powód: Rozwiązane

Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...