MrFretko 2 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 Witam ma problem napiszecie mi skrypt na prefixy na tabie i nad glowa? i czemu mi to nie dziala :D if player name is "shelly": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 if name of player is "shelly": MrFretko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 if player is "shelly": MrFretko i NeXv 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrFretko 2 Opublikowano 27 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 teraz to Witam ma problem napiszecie mi skrypt na prefixy na tabie i nad glowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 27 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2014 1 problem = 1 temat. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrFretko 2
Witam ma problem napiszecie mi skrypt na prefixy na tabie i nad glowa?
i czemu mi to nie dziala :D
if player name is "shelly":
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi