Kimoreg 0 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Witam, jest mozliwosc w skripcie loopowania wszystkich graczy offline albo cos w tym stylu? nie wiem jak taki event wlasnie zrobic jakby cos takiego: loop all offline players: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 (edytowane) dokładnie jak napisałeś all offline players (tylko to da tez graczy online) Edytowane 19 kwietnia 2022 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LeviBoyPL 161 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Godzinę temu, Kimoreg napisał: nie wiem jak taki event wlasnie zrobic Komenda/timer (every x minutes/hours/days) 6 minut temu, xAxee napisał: all offline players (tylko to da tez graczy online) if loop-player (albo loop-value, nie wiem) is not online: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1967 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Teraz, LeviBoyPL napisał: Komenda/timer (every x minutes/hours/days) if loop-player (albo loop-value, nie wiem) is not online: Jeżeli już to lepiej od razu loop (all offline players where [input is not online]): a co do eventu to no zależy co chce zrobić xD LeviBoyPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kimoreg 0 Opublikowano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2022 Dzieki juz dziala wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 20 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2022 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kimoreg 0
Witam, jest mozliwosc w skripcie loopowania wszystkich graczy offline albo cos w tym stylu? nie wiem jak taki event wlasnie zrobic
jakby cos takiego: loop all offline players:
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi