Tak jak w tytule chce aby wszystkie przedmioty które włożę do skrzynki zapisały się do listy żebym mogł potem z tej listy dodać przedmioty do skrzynki gdy gracz ponownie ją otworzy (taki jakby enderchest), najwiekszy problem jest chyba z tym ze ""if inventory name of current inventory of player contains "Accesories":"" coś takiego już nie jest wspierane od 1.13 i nie wiem za bardzo jak mogę to zastąpić
mc: 1.17.1
sk 2.6.1
sk addons: skbee, skquary, skrayfall, skbee
command /acce:
trigger:
set {_acce} to a new chest inventory with 3 row with name "Accesories"
open {_acce} to player
on inventory close:
if inventory name of current inventory of player contains "Accesories":
loop all items in event-inventory:
add loop-value to {acce::%player%::*}
Pytanie
Dobroxx 0
Tak jak w tytule chce aby wszystkie przedmioty które włożę do skrzynki zapisały się do listy żebym mogł potem z tej listy dodać przedmioty do skrzynki gdy gracz ponownie ją otworzy (taki jakby enderchest), najwiekszy problem jest chyba z tym ze ""if inventory name of current inventory of player contains "Accesories":"" coś takiego już nie jest wspierane od 1.13 i nie wiem za bardzo jak mogę to zastąpić
mc: 1.17.1
sk 2.6.1
sk addons: skbee, skquary, skrayfall, skbee
command /acce: trigger: set {_acce} to a new chest inventory with 3 row with name "Accesories" open {_acce} to player on inventory close: if inventory name of current inventory of player contains "Accesories": loop all items in event-inventory: add loop-value to {acce::%player%::*}
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi