gnomq 223 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 (edytowane) Nie zgadzam się z tym ostrzeżeniem. Jasno wyraziłem swoją opinię i niekoniecznie muszę się rozpisywać. Mam odkopać setki podobnych komentarzy? Kpina i robienie na złość (bo napisałem o moderatorkach na SB xd). Czy tak powinien zachowywać się moderator? TRAGEDIA. Edytowane 7 marca 2022 przez gnomq Tymekd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 785 Opublikowano 7 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2022 Daj linka jeszcze do tematu, jako bezstronny świadek mogę się w tym temacie wypowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 8 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 10 godzin temu, knugi napisał: Daj linka jeszcze do tematu, jako bezstronny świadek mogę się w tym temacie wypowiedzieć. https://skript.pl/temat/52119-acraftpl-innowacyjny-serwer-minecraft-188-1165/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi 785 Opublikowano 8 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2022 Fakt, nawet mnie ten obrazek rozśmieszył widząc temat. Lecz niestety nie jest to memiarnia i post rzeczywiście nie wnosi nic do tematu. Jak już pisałem, gratis to uczciwa cena, Pozdrawiam #Knugi gnomq i Glicz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicku 129 Opublikowano 11 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2022 Skarga stara jak świat, jednak ostrzeżenie jest nadane poprawnie. W dodatku ciężko stwierdzić czy jest to skarga czy odwołanie, nie ma też wskazania co użytkownik by chciał osiagnąć poprzez napisanie tej skargi, może o upomienie Glicza, kto wie.. W takim razie skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi