kokoszka 0 Opublikowano 27 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2022 Kiedy chce przeładować skrypt wyskakuje mi: An internal error occurred while attempting to perform this command, wersja skrypta to 2.1.2, wersja serwera 1.18.1 na hostingu aternos. Pomóżcie ponieważ mega potrzebuje skryptów. Wydzielam do nowego tematu. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 27 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2022 3 godziny temu, kokoszka napisał: Ja mam mega podobny problem. Kiedy chce przeładować skrypt wyskakuje mi: An internal error occurred while attempting to perform this command, wersja skrypta to 2.1.2, wersja serwera 1.18.1 na hostingu aternos. Pomóżcie ponieważ mega potrzebuje skryptów. Wersja 2.1.2 ma chyba z 5 lat, nie jest już wspierana. Musisz uciec z tego hostingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kokoszka 0
Kiedy chce przeładować skrypt wyskakuje mi: An internal error occurred while attempting to perform this command, wersja skrypta to 2.1.2, wersja serwera 1.18.1 na hostingu aternos. Pomóżcie ponieważ mega potrzebuje skryptów.
Wydzielam do nowego tematu.
Notatka dodana przez Glicz
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi