haj, czy jest jakaś formuła która by wykryła, że jeśli po zniszczeniu np. kamienia, a gracz wydropił węgiel to wykonuje dalszą część skrypta? (poniżej jak wygląda urywek skrypka oraz te .... oznaczają przykładowe miejsce dla formuły )
ps. drop ze stone jest zrobiony jako plugin, więc nie mogę nic tam takiego pododawać, a uznałem że napiszę skrypt na taki licznik wydropionych itemów z kopania.
on break of stone:
if player's tool is any pickaxe:
if ..... is coal:
Pytanie
JedynyTakiPsiak 1
haj, czy jest jakaś formuła która by wykryła, że jeśli po zniszczeniu np. kamienia, a gracz wydropił węgiel to wykonuje dalszą część skrypta? (poniżej jak wygląda urywek skrypka oraz te .... oznaczają przykładowe miejsce dla formuły
)
ps. drop ze stone jest zrobiony jako plugin, więc nie mogę nic tam takiego pododawać, a uznałem że napiszę skrypt na taki licznik wydropionych itemów z kopania.
on break of stone:
if player's tool is any pickaxe:
if ..... is coal:
https://skript.pl/temat/52069-formu%C5%82a-na-wykrycie-jaki-blok-wylecia%C5%82-przy-on-breakmine/Udostępnij na innych stronach
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi