nicianos69 3 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Poszukuje skryptu na slub! Cos w typie slubow na Creative China z mcsurvi.pl.Daje lajki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 Opisz co ma robić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nicianos69 3 Opublikowano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 to tak, jest kilka komend. [/slub [nick] - bierze slub, /slub divorce - zrywa, /slub tp - teleportuje, /slub accept - akceptuje slub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) kodzik: inne komendy: /slub wez nick /slub akcept nick /slub tp nick /slub zerwij nick A i nie ma pvp między tymi osobami BEZ PRZEMOCY W RODZINIE! XD Nie testowany. Działa? Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nicianos69 3 Opublikowano 23 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 jest problem z slub tp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 23 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) kod: teraz. Co 2s bedzie ustawiało lokacje {slub.tp.%player%} co pozwoli na tp - teleport player to {slub.tp.%player-arg%} mam nadzieje że pomogłem jeśli tak to napisz TAK i naj ale nie musisz Edytowane 22 sierpnia 2020 przez Wojciu nicianos69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nicianos69 3 Opublikowano 24 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 grudnia 2014 Na moje oko to kod dobry, masz lajka :P Już sprawdzam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eprex 0 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 (edytowane) Dnia 3.03.2015 o 16:48, Ixidi napisał: mi ten plugin nie dziala Edytowane 20 listopada 2016 przez Eprex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ICD10 44 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Nic dziwnego, że skrypt nie działa bo jest napisany w taki sposób, który uniemożliwia działanie. send "&bChcesz wyjsc za %player%??" Do kogo ma to wysyłać? Raczej nie do gracza, który użył /slub wez. if player-arg is set: Chyba zapomniałeś o "else" do tego wydarzenia. "&bTen gracz już jest zaręczone Skasował ci się cudzysłów na końcu. if {slub.%player%} contains player-arg: A jest opcja, aby zmienna z %player% nie posiadała %player%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nicianos69 3
Poszukuje skryptu na slub! Cos w typie slubow na Creative China z mcsurvi.pl.
Daje lajki :P
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi