Kajoszo 1 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Witam, przed pisaniem pod postem, że jest tego miliony dobrze tylko każdy z tych skryptów ma miliony błędów albo nie są takie, jakie ja bym chciał... A więc potrzebuje takiego czegoś Będe wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol123123123 16 Opublikowano 20 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 Nie napisałeś dokładnie co chcesz aby ci napisać więc strzelam, że coś takiego command /topka : trigger: send "&7==============" send "&6ADMINISTRACJA" set {_x} to "Kiyosho" set {_z} to "Nowak" if {_x} is online: set {_k} to "&aONLINE" else: set {_k} to "&cOFFLINE" if {_z} is online: set {_n} to "&aONLINE" else: set {_n} to "&cOFFLINE" send "&4Wlasciciel &7- &4Kiyosho &7| %{_k}%" send "&cAdmin &7- &cNowak &7| %{_n}%" send "&7==============" Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kajoszo 1 Opublikowano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2021 10 godzin temu, Karol123123123 napisał: Nie napisałeś dokładnie co chcesz aby ci napisać więc strzelam, że coś takiego command /topka : trigger: send "&7==============" send "&6ADMINISTRACJA" set {_x} to "Kiyosho" set {_z} to "Nowak" if {_x} is online: set {_k} to "&aONLINE" else: set {_k} to "&cOFFLINE" if {_z} is online: set {_n} to "&aONLINE" else: set {_n} to "&cOFFLINE" send "&4Wlasciciel &7- &4Kiyosho &7| %{_k}%" send "&cAdmin &7- &cNowak &7| %{_n}%" send "&7==============" Chodziło właśnie o to, aby pokazywało status administratora lecz twój skrypt nie działa jestem cały czas offline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kajoszo 1
Witam, przed pisaniem pod postem, że jest tego miliony dobrze tylko każdy z tych skryptów ma miliony błędów albo nie są takie, jakie ja bym chciał...
A więc potrzebuje takiego czegoś
Będe wdzięczny za pomoc.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi