Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Użytkownik @Briks dodał nowy wniosek: Pełna legalizacja gammy CHCE WIEDZIEĆ CO GRACZE UTOPII SĄDZĄ O GAMMIE. Według mnie nie ułatwia to nikomu gdy, do takiego stopnia by mieć przewagę przed innymi (przypominam, każdy może to mieć bez żadnego problemu). Dla mnie to będzie ratunek na mniejszą ilość czasu na grę, to znaczy zaoszczędzę w tej sposób czas na tworzenie pochodni. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 1 minutę temu, UtopiaMC napisał: Dla mnie to będzie ratunek na mniejszą ilość czasu na grę, to znaczy zaoszczędzę w tej sposób czas na tworzenie pochodni. Cringe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 13 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Administrator dodał odpowiedź do wniosku: To nie jest wniosek odnośnie funkcjonalności serwera tylko do Senatu, który może się tym zająć ale raczej ma to sens dopiero po nowych wyborach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekFiranek 0 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 7 minut temu, UtopiaMC napisał: zaoszczędzę w tej sposób czas na tworzenie pochodni. Nie powiedziałbym ze względu na spawn mobów, jednakże mogę potwierdzić że fullbright zwiększa komfort gry, a samo ściganie go jest bardzo niepraktyczne i w sumie kto miałby wnieść akt oskarżenia, a prokuratorów chyba nie przewidujemy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Popieram ponieważ moim zdaniem nie jest to jakieś duże ułatwienie. Po prostu lepiej wydać i mi na przykład gra się przyjemniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 13 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2021 Zwolennikom gammy przypominam, że istnieją w Minecrafcie mikstury widzenia w ciemności, które również do tego właśnie powinny służyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 15 grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2021 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi