xsvka 7 Opublikowano 11 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2021 Nieaktualne! Siema, mam do sprzedania plugin na topki. W topach m.in znajduje się: - wykopany obsydian - postawione bloki - zniszczone bloki - zabójstwa - zjedzone koxy oraz refile - wyrzucone perły - spędzony czas Przywracam usuniętą treść. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 20zł za jakieś statystyki? W naszym kraju chyba jeszcze inflacja nie poszła tak do góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notro 155 Opublikowano 18 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 7 Opublikowano 28 stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2022 (edytowane) W dniu 18.12.2021 o 12:55, opkarol napisał: 20zł za jakieś statystyki? W naszym kraju chyba jeszcze inflacja nie poszła tak do góry? "jakieś statystyki" napisał gość robiący blokadę enchantów (XD). Plugin jest bardzo rozbudowany. Poza tym, piszesz coś w niewiedzy na jakiś temat PROGRAMISTO, gdzie zostałeś tutaj ładnie podsumowany :). Edytowane 7 maja 2022 przez xsvka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 29 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2022 11 godzin temu, xsvka napisał: "jakieś statystyki" napisał gość robiący blokadę enchantów (XD). Plugin jest bardzo rozbudowany, ma możliwość podpięcia pod wszystkie bazy, posiada wiele opcji i jak na to, co może mieć 20 ZŁ to mała kwota (chociaż w sumie dla polaczków może być to kilka godzin pracy). Poza tym, piszesz coś w niewiedzy na jakiś temat PROGRAMISTO, gdzie zostałeś tutaj ładnie podsumowany :). Ciekawie ponawiać tematy z prawie 10 miesięcy.. Także twoim argumentem broniącym się jest dostęp podpięcia wszystkich databaz. Ale czy to w ogóle możliwe? Mylisz pojęcia. Wszystkie bazy danych które umiesz obsługiwać -= wszystkie dane bazy na świecie. Po za tym wspomniana "tyle opcji", a żadnej z nich nie wymienisz... To te twoje opcję się chyba kończą na tych bazach danych.. Tak, przyznaje się stworzyłem plugin na blokowanie enchantów, ale gdybyś zrobił dokładny research wiedziałbyś z jakiego to powodu. Dodatkowo skąd mamy mieć pewność, że ten plugin istnieje? Jakie funkcje może zawierać plugin na statystyki (nazywane topkami)? Nie wiem, dodałeś tam mega super giga Chad back door? Kolejną sprawą jest całościowa prezentacja, a bardziej jej brak. Sam napisałeś "mogę zaprezentować na prywatnym serwerze". To jeśli możesz to pokazać to tak ciężko udostępnić kilka zdjęć / wideo przedstawiających działanie... Jak przedstawisz działanie pluginu i jego wyśmienite opcje może zmienię zdanie. Ja nie chcę z nikim walczyć. A no i jeszcze jak tak ładnie wypisałeś co znajduje się w "topach" to napisałbyś szczerze jakie plugin wspiera bazy danych. Pozdrawiam "PROGRAMISTA" opkarol. Toranktto 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 7 Opublikowano 10 lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2022 (edytowane) W dniu 29.01.2022 o 10:22, opkarol napisał: Ciekawie ponawiać tematy z prawie 10 miesięcy.. Także twoim argumentem broniącym się jest dostęp podpięcia wszystkich databaz. Ale czy to w ogóle możliwe? Mylisz pojęcia. Wszystkie bazy danych które umiesz obsługiwać -= wszystkie dane bazy na świecie. Po za tym wspomniana "tyle opcji", a żadnej z nich nie wymienisz... To te twoje opcję się chyba kończą na tych bazach danych.. Tak, przyznaje się stworzyłem plugin na blokowanie enchantów, ale gdybyś zrobił dokładny research wiedziałbyś z jakiego to powodu. Dodatkowo skąd mamy mieć pewność, że ten plugin istnieje? Jakie funkcje może zawierać plugin na statystyki (nazywane topkami)? Nie wiem, dodałeś tam mega super giga Chad back door? Kolejną sprawą jest całościowa prezentacja, a bardziej jej brak. Sam napisałeś "mogę zaprezentować na prywatnym serwerze". To jeśli możesz to pokazać to tak ciężko udostępnić kilka zdjęć / wideo przedstawiających działanie... Jak przedstawisz działanie pluginu i jego wyśmienite opcje może zmienię zdanie. Ja nie chcę z nikim walczyć. A no i jeszcze jak tak ładnie wypisałeś co znajduje się w "topach" to napisałbyś szczerze jakie plugin wspiera bazy danych. Pozdrawiam "PROGRAMISTA" opkarol. Także co chciałbyś widzieć? Dostępne opcje: zniszczony obsydian, kamien, postawione bloki, zjedzone złote jabłka (dwa rodzaje), zabójstwa, śmierci, czas gry na serwerze (wyznaczony w M,H,D,MY,R) oraz przebiegnięta trasa (M,KM). Lepiej jest pokazać moim zdaniem coś na serwerze, ale jeżeli ciebie usatysfakcjonują zrzuty ekranu to pewnie. A razem z pluginem daje src także backdoorów żadnych nie ma. Edytowane 10 lutego 2022 przez xsvka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opkarol 29 Opublikowano 10 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2022 2 godziny temu, xsvka napisał: Także co chciałbyś widzieć? Dostępne opcje: zniszczony obsydian, kamien, postawione bloki, zjedzone złote jabłka (dwa rodzaje), zabójstwa, śmierci, czas gry na serwerze (wyznaczony w M,H,D,MY,R) oraz przebiegnięta trasa (M,KM). Lepiej jest pokazać moim zdaniem coś na serwerze, ale jeżeli ciebie usatysfakcjonują zrzuty ekranu to pewnie. A razem z pluginem daje src także backdoorów żadnych nie ma. Chciałbym wiedzieć jakie "BAZY DANYCH" wspiera twój plugin. Wymieniłeś mi co zapisuję w bazie danych, chociaż pytałem się o "BAZY DANYCH", np. MySQL, Sql, Flat file... xsvka i Toranktto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsvka 7 Opublikowano 11 lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2022 W dniu 10.02.2022 o 11:21, opkarol napisał: Chciałbym wiedzieć jakie "BAZY DANYCH" wspiera twój plugin. Wymieniłeś mi co zapisuję w bazie danych, chociaż pytałem się o "BAZY DANYCH", np. MySQL, Sql, Flat file... XD nie no, mam nadzieje że to żart. Z tego wszystkiego co oferuje chcesz bazy danych xD. Ale dobrze, mój plugin posiada dwie baze danych: MySQL oraz SQLite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi