Skocz do zawartości
  • 0

Potrzebuje skonfigurowanego " FunnyGuilds 4.10.0 (MC 1.8-1.17) " na server survival

Mr_AnTi
 Udostępnij

Pytanie

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
13 minut temu, CoFFeIN04 napisał:

Plugin po zainstalowaniu powinien działać i nie wymaga konfiguracji żadnej, resztę musisz ustawić samemu zgodnie z wymaganiami 

Jak by ja o tym wiem tylko czy ktoś by nie miał fajnie zrobionej tablisty i fajnych wiadomości czyli pliku " tablist " i pliku " messages "

FAKT

Źle sformułowałem pytanie

Edytowane przez Mr_AnTi

• 1
4 minuty temu, Mr_AnTi napisał:

Jak by ja o tym wiem tylko czy ktoś by nie miał fajnie zrobionej tablisty i fajnych wiadomości czyli pliku " tablist " i pliku " messages "

FAKT

Źle sformułowałem pytanie

Tu masz gotowe Tablisty. Co prawda to były robione na 1.8 ale myślę że dałoby radę dodać je na najnowszą wersje FunnyGuilds.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• 0
6 minut temu, dragon5585 napisał:

Tu masz gotowe Tablisty. Co prawda to były robione na 1.8 ale myślę że dałoby radę dodać je na najnowszą wersje FunnyGuilds.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Dzięki serdeczne jeszcze teraz skonfigurowanych plików " messages " poszukuję jeżeli by ktoś miał bedę bardzo wdzięczny

• 0
1 minutę temu, dragon5585 napisał:

Musiałbym to zobaczyć bo nie wiem dokładnie o co chodzi, jeśli masz serwer opublikowany to podaj mi ip to zobacze to.

Dobra chodzi mi o to że zamiast defultowych napisów były one inne ładniejsze wiem że to się robi wg gustu i samemu ale ja czasu nie mam po prostu3GytgXk.png

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...