Mr_AnTi 0 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Witam serdecznie wiem , że w życiu nie ma nic za darmo ale znajdą się ludzie którzy dali by skonfigurowany " FunnyGuilds 4.10.0 (MC 1.8-1.17) " pod serwer survival 1.17.1?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Plugin po zainstalowaniu powinien działać i nie wymaga konfiguracji żadnej, resztę musisz ustawić samemu zgodnie z wymaganiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 14 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 (edytowane) 13 minut temu, CoFFeIN04 napisał: Plugin po zainstalowaniu powinien działać i nie wymaga konfiguracji żadnej, resztę musisz ustawić samemu zgodnie z wymaganiami Jak by ja o tym wiem tylko czy ktoś by nie miał fajnie zrobionej tablisty i fajnych wiadomości czyli pliku " tablist " i pliku " messages " FAKT Źle sformułowałem pytanie Edytowane 14 listopada 2021 przez Mr_AnTi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 dragon5585 3 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 4 minuty temu, Mr_AnTi napisał: Jak by ja o tym wiem tylko czy ktoś by nie miał fajnie zrobionej tablisty i fajnych wiadomości czyli pliku " tablist " i pliku " messages " FAKT Źle sformułowałem pytanie Tu masz gotowe Tablisty. Co prawda to były robione na 1.8 ale myślę że dałoby radę dodać je na najnowszą wersje FunnyGuilds. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 14 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 6 minut temu, dragon5585 napisał: Tu masz gotowe Tablisty. Co prawda to były robione na 1.8 ale myślę że dałoby radę dodać je na najnowszą wersje FunnyGuilds. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Dzięki serdeczne jeszcze teraz skonfigurowanych plików " messages " poszukuję jeżeli by ktoś miał bedę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Pokaż ten message na code.script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Bo wydaje mi się że tam wystawczy ustawić z en_EN na pl_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 14 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 1 minutę temu, dragon5585 napisał: Bo wydaje mi się że tam wystawczy ustawić z en_EN na pl_PL Ogólnie on jest po polsku tylko mi chodzi o to że np. pod ./g nie bedziesz miec default napisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Musiałbym to zobaczyć bo nie wiem dokładnie o co chodzi, jeśli masz serwer opublikowany to podaj mi ip to zobacze to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 14 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 1 minutę temu, dragon5585 napisał: Musiałbym to zobaczyć bo nie wiem dokładnie o co chodzi, jeśli masz serwer opublikowany to podaj mi ip to zobacze to. Dobra chodzi mi o to że zamiast defultowych napisów były one inne ładniejsze wiem że to się robi wg gustu i samemu ale ja czasu nie mam po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragon5585 3 Opublikowano 14 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 Jeśli chodzi o kolor napisów to sam musisz sb zmienić np z "&a/zaloz [tag] [nazwa]" na "&c/zaloz [tag] [nazwa]" nie ma gotowców tego na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 14 listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2021 2 minuty temu, dragon5585 napisał: Jeśli chodzi o kolor napisów to sam musisz sb zmienić np z "&a/zaloz [tag] [nazwa]" na "&c/zaloz [tag] [nazwa]" nie ma gotowców tego na necie. k dzk do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_AnTi 0
Witam serdecznie wiem , że w życiu nie ma nic za darmo ale znajdą się ludzie którzy dali by skonfigurowany " FunnyGuilds 4.10.0 (MC 1.8-1.17) " pod serwer survival 1.17.1??
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi