Hej! Mam prośbę, aby ktoś dodał do tego skryptu wiadomość, która wyświetlać się będzie podczas "przerwy" na actionbarze, dla osoby która ma permisję: "permisja.przerwa" o treści: "&aTrwa przerwa techniczna!". Z góry dzieki. Skrypt nie jest mojego autorstwa.
variables:{serwer::przerwa::techniczna}=false
command /techstop:
aliases: ts
trigger:if player doesn't have permission "permisja.przerwa":
stop
if{serwer::przerwa::techniczna} is false:set{serwer::przerwa::techniczna} to true
loop all players:if loop-player doesn't have permission "permisja.przerwa":
kick loop-player due to "&b&lPrzerwa techniczna"
send "&8[&6Tech&8] &cRozpoczales przerwe techniczna, teraz gracze nie moga wchodzic na serwer." to player
send action bar "&aTrwa przerwa techniczna" to player
stop
if{serwer::przerwa::techniczna} is true:set{serwer::przerwa::techniczna} to false
send "&8[&6Tech&8] &aZakonczyles przerwe techniczna, gracze moga ponownie wchodzic na serwer." to player
stop
on connect:if player has permission "permisja.przerwa":
stop
if{serwer::przerwa::techniczna} is false:
stop
kick player due to "&cTrwa &b&lPrzerwa Techniczna"
Pytanie
Pan_Jabuszko 4
Hej! Mam prośbę, aby ktoś dodał do tego skryptu wiadomość, która wyświetlać się będzie podczas "przerwy" na actionbarze, dla osoby która ma permisję: "permisja.przerwa" o treści: "&aTrwa przerwa techniczna!". Z góry dzieki. Skrypt nie jest mojego autorstwa.
Wstawiam kod w code.
Notatka dodana przez Glicz
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi